Silviu Prigoană a întinerit în 4 ani de căsnicie cu Mihaela: "Mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ!"

Publicat pe

Pentru devoratorii de monden, obișnuiți cu divorțurile și nunțile repetate ale fostului cuplu Prigoană, faptul că milionarul se află acum într-un mariaj fericit de patru ani vine ca un șoc. Este drept, cu altă femeie!

Silviu Prigoană a întinerit în 4 ani de căsnicie cu Mihaela: "Mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ!"Silviu Prigoană a întinerit în 4 ani de căsnicie cu Mihaela: "Mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ!"

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

„Sunt într-o relaţie minunată de cinci-şase luni, mă simt minunat, confortabil, mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ. Nu mă mai interesează circuri”, spunea Silviu Prigoană atunci când a cunoscut-o pe cea care urma să îi fie soție, Mihaela.

Între timp au trecut patru ani și puțin de la data nunții lor, respectiv 8 martie 2016 și pare că omul de afaceri a întinerit.

„Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii”, spunea Silviu Prigoană la momentul acela, afaceristul fiind, astfel, ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară.

Mihaela Botezatu (41 de ani) l-a ajutat să își găsească liniștea și echilibrul, după o lungă perioadă scandaloasă cu Adriana Bahmuteanu. Mia, așa cum îi spun prietenii, a fost producător de produse de patiserie şi cofetărie în Făgăraș, oraş unde a locuit alături de cei trei copii ai săi, pe care îi are din prima căsnicie: Ionut (12 ani), Ana Maria (10 ani) și Alexandra (9 ani), scrie Click.

În anul 2015, ea l-a cunoscut pe Silviu Prigoană prin intermediul lui Marcel Toader, și s-au căsătorit un an mai târziu. După cinci ani de relație, dintre care patru de căsnicie, Mia și Silviu se înțeleg foarte bine, ea îi este un real sprijin, iar în familie e armonie.

Mia este respectată de cei patru băieți ai lui: Honorius (30 de ani), Silvius (27 de ani), Maximus (10 ani) şi Eduard (8 ani). „Mia este o femeie calmă, caldă, nu mi-o imaginez vreodată să se certe. Și-a câștigat respectul copiilor lui Silviu și chiar a adus liniștea în casa lui. Cinci ani de relație și patru de căsnicie au fost importanți pentru ei”, au spus prieteni din anturajul cuplului pentru Click. 

Soția l-a convins să renunțe la hainele negre

Imediat ce a început relația cu Mihaela, și garderoba lui Prigoană a suferit modificări. Au dispărut hainele negre pe care le purta tot timpul și au apărut sacouri gri sau cămăși albe. Afaceristul are și o altă frizură, mult mai modernă și pare că a întinerit cel puțin zece ani.

'Am purtat haine negre 15 ani. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale', declara Silviu Prigoană pentru Click!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter