Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. De ce se despart în instanță, de fapt: „Dacă mergeam la notar...”

Publicat pe

Simina Loica a dezvăluit motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. Simina Loica și Alex Zănoagă au depus actele de divorț, la câteva luni de când au decis să se despartă. Pentru că au un copil de doi ani, Simina și Alex au ales să divorțeze la judecătorie și nu la notar pentru că, spune bruneta, așa are încredere că „cineva poate să-i potolească dacă unul dintre ei exagerează.”

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei au depus actele de divorț. Deși nu mai sunt împreună de ceva timp, cei doi foști concurenți de la Kanal D au decis abia recent să divorțeze.

Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. De ce se despart în instanță, de fapt: „Dacă mergeam la notar...'Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă. De ce se despart în instanță, de fapt: „Dacă mergeam la notar...'

Simina Loica, motivul real al divorțului de Alex Zănoagă

Alex Zănoagă și Simina vor divorța la judecătorie, astfel încât cei împuterniciți să acorde corect drepturile în creșterea fiului lor, Dominic, în vârstă de doi ani.

În acest fel nu vor exista discuții între foștii parteneri, după cum a mărturisit Simina.

Am ales să fac prin judecătorie (nr. divorțul) pentru că așa am crezut că este cel mai bine, având în vedere că avem un copil.

Așa știu sigur că cineva știe să ne potolească dacă unul dintre noi exagerează, sau dacă eu am mai multă dreptate și mai mult drept de a sta cu copilul.

Dacă mergeam la notar, mergeam cu ce vorbeam de acasă și semnam. Dar așa știu că nu facem de capul nostru sau că unul își pune ambiții. Mai ales că Alex și muncește.

Și am zis că cel mai bine este să stea cu băiatul atunci când poate, nu că vrea să facă ambiție.', a explicat Simina Loica potrivit spynews.ro.

Citește și: Motivul pentru care Ioana Ginghină nu își schimbă numele după căsătorie:„Am atâtea probleme’

Citește și: Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici: „M-a revoltat foarte tare că…'

Citește și: Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit:„Să bem 8 pahare de apă pe zi, să…'

Simina spune că a făcut tot posibilul să evite divorțul de Alex Zănoagă

Alex Zănoagă este cel care a preluat inițiativa și a depus primul actele de divorț. Deși au încercat luni bune să-și repare relația, au ajuns la concluzia că cea mai bună soluție este să se separe.

Eu cred că o să se termine din primul proces. Și sper. El a băgat (nr. divorț), dar ne doream amândoi să divorțăm.

Am încercat mai mult soluții. Am stat să facem frumos, să facem urât. Timp de un an și ceva am ajuns la concluzia că nu se poate și că nu ajungem, niciunde.

Și atunci am ales să divorțăm', a adăugat Simina.

Simina este într-o relație cu Alex Bobicioiu

Simina Loica a făcut alte dezvăluiri din relația pe care o are de ceva timp cu Alex Bobicioiu. Aceasta a dat de înțeles, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, și a mărturisit că se înțelege foarte bine cu noul partener.

Suntem ok, ne înțelegem, foarte bine. Nu avem nici o problemă, sper să nici nu existe vreodată. Acum suntem la început, totul e bine și frumos și sper să rămână așa. Este și altă vârstă, Bobi are 32 de ani, poate gândește mai aproape de mine. Eu asta sper, asta mi-am doit și asta caut.„, a mai mărturisit Simina Loica pentru Antena Stars

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter