Simina Loica și Alex Bobicioiu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu: "Dominic îl iubește pe tati și pe Bobi"

Publicat pe

Simon Loica și Alex Bobicioiu au acordat primul interviu în calitate de cuplu. Cei doi și-au oficializat relația și declară că sunt foarte fericiți împreună. Fosta parteneră a lui Alez Zănoagă și iubitul ei și-au deschis ușa casei și au vorbit despre relația lor. În compania fiului său, Simina a făcut dezvăluiri inedite despre viața alături de Bobicioiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Bobicioiu s-au despărțit și împăcat în nenumărate rânduri, dar acum sunt siguri că relația lor este mult mai puternică. Cei doi au vorbit împreună despre relația lor, iar bruneta a povestit cât de dor i-a fost fiului ei, de Bobicioiu. Mai mult, fosta concurentă de la Puterea Dragostei susține că Dominic se simte mult mai bine după ce ea s-a despărțit de Zănoagă.

Simina Loica și Alex Bobicioiu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu: "Dominic îl iubește pe tati și pe Bobi"Simina Loica și Alex Bobicioiu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu: "Dominic îl iubește pe tati și pe Bobi"

Simina și Bobicioiu s-au despărțit, dar și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și au decis să-și mai dea o șansă. Bruneta se declară o femeie fericită lângă noul ei partener și se simte protejată. Dominic, fiul ei și al lui Zănoagă, are o relație apropiată cu Alex Bobicioiu.

Citește și: George, fratele lui Alex Zănoagă, după ce s-a spus că a agresat-o pe fosta lui cumnată, Simina Loica:”A avut ghinionul să fiu în casă”

Citește și:Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica:”Orgoliul este cea mai mare problemă”

Citește și: Reghe, înainte să apară clipul care dovedește că s-a bătut cu Anamaria Prodan:”Niciodată nu am dat în Ana!”

Citește și: Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian, la două luni de când formează un cuplu:„Parcursul nostru a fost curat'

Simina Loica și Alex Bobicioiu au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu

Simina Loica s-a despărțit de Alex Zănoagă, tatăl fiului ei. La scurt timp, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a refăcut viața alături de Alex Bobicioiu, care obișnuia să fie prieten cu Zănoagă. Între cei doi amici relația s-a rupt, iar Simina și Bobicioiu își trăiesc povestea de dragoste. Recent, cei doi au avut prima apariție oficială în calitate de cuplu, iar alături de ei a fost și fiul brunetei, Dominic. Într-un interviu realizat acasă la ei, Simina a făcut dezvăluiri inedite despre noua sa relație.

Vedeta a declarat că fiului ei i-a fost dor de Bobicioiu în perioada cât au fost despărțiți, dar acum se înțeleg foarte bine și este fericită.

„Îmi place că are grijă de mine și de Domi. Știe să ne protejeze. Mă simt bine și protejată cu el și știu că oriunde m-aș duce și nu m-aș descurca cu ceva, el sigur găsește o cale. A descâlcit multe situații de care eu nu am fost capabilă. Asta îmi doresc de la un bărbat. Îmi place că mă iubește diferit față de ceilalți iubiți ai mei. Mă iubește mai mult și m-a făcut și pe mine să iubesc mai mult, decât am iubit până acum.”, a declarat Simina Loica pentru wowbiz.ro.

Simina:” Dominic se simte mult mai bine acum că eu și Alex ne înțelegem ca prieteni”

Simina Loica a vorbit și despre relația pe care o care în prezent cu Alez Zănoagă, tatăl fiului ei. Vedeta susține lucrurile s-au așezat în viața ei de când s-a despărțit de fostul concurent de la Puterea Dragostei. Mai mult, Dominic se simte mult mai bine, având în vedere că părinții săi nu se mai ceartă.

„Domi îl iubește pe tati și pe Bobi! Când îl întreb de mine, zice Bobi. Când îi zic să îmi dea un pupic, zice să mă pupe Bobi. Eu cred că el se simte mult mai bine acum că eu și Alex ne înțelegem mult mai bine ca prieteni. Decât atunci când eram împreună și vedea numai certuri. Avea și o durere de cap. Am avut probleme cu el. Se trezea noaptea, îl durea capul, îi curgea sânge din nas sau era super agresiv cu el., a mai spus Simina.

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit

După multe împăcări și despărțiri, Alex Zănoagă și Simina Loica au decis să pună capăt relației lor. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Puterea dragostei, iar sentimentele lor au devenit mult mai puternice. Au decis să părăsească reality show-ul matrimonial și să formeze o familie în afara competiției.

Bruneta a rămas însărcinată și l-a născut pe Dominic, dar se pare că acest lucru nu a fost de ajuns pentru a salva relația lor. Astfel, Alex și Simina au ales să se despartă, iar în prezent, atât bruneta, cât și Zănoagă sunt implicați în relații cu alți parteneri. „Ce rost are să mă vadă pe mine Dominic în fiecare zi supărată, plângând, nervoasă…nu pot să-i ofer lui atenție, educație, nu pot să-i ofer tot ce are el nevoie pentru că eram mereu supărată, mereu plânsă…Nu îmi pare rău că am copilul, copilul este tot ce iubesc eu și o să iubesc toată viața mea și o să mai fiu eu pe Pământ ', ne-a declarat Simina la scurt timp dupa despartirea de Alex Zanoaga.

Sursa foto: Captura video/Youtube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter