Simina Loica și Alex Zănoagă de la „Puterea dragostei” s-au căsătorit civil. Sunt primii concurenți care fac pasul cel mare

Publicat pe

Emoții mari pentru Simina Loica și Alex Zănoagă, concurenții de la „Puterea dragostei'. Cei doi s-au căsătorit civil, iar familia și prietenii le-au fost aproape. De altfel, aceștia sunt primii concurenți care fac pasul cel mare.

Simina Loica și Alex Zănoagă de la „Puterea dragostei' s-au căsătorit civil. Sunt primii concurenți care fac pasul cel mareSimina Loica și Alex Zănoagă de la „Puterea dragostei' s-au căsătorit civil. Sunt primii concurenți care fac pasul cel mare

Simina Loica, acum Zănoagă, a purtat o rochie de mireasă vaporoasă, spectaculoasă, care a atras atenția tuturor. Mai mult, aceasta a făcut un anunț important, chiar în cadrul evenimentului.

'Raluca Munte este însărcinată', a spus Simina în fața tuturor. De asemenea, soțul ei i-a dăruit o bijuterie, la scurt timp după ce au semnat actele la starea civilă.

Cei doi se vor cununa în fața lui Dumnezeu în vara anului 2020, la Timișoara, atunci când vor face și botezul primului lor copil. Simina este deja însărcinată în șase luni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter