Simona Gherghe a atacat-o pe soția lui Andi Moisescu, pe subiectul vaccinării: „Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare”. Vedeta și-a făcut un vaccin care ar avea efect și împotriva coronaviruslui

Publicat pe

Simona Gherghe are o poziție fermă cu privire la vaccinare, după ce zilele trecute a anunțat că și-a vaccinat ambii copii. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Problema vaccinării a atras numeroase critici, iar prezentatoarea tv a ținut să își spună punctul de vedere. În argumentul ei pentru un fan anti-vaccinare, Simona Gherghe a atacat-o pe Olivia Steer, pe care a acuzat-o că îndoctrinează oamenii. 

„Dar de pliomlielită, TBC, diferie, tuse convulsivă, rujeolă ai auzit? Sau ar trebui să lăsăm organismul să „lupte' cu ele?!', a scris Simona Gherghe, revoltată de persoana care a spus că organismul uman este făcut să „lupte cu orice viroze, gripe, infecții, COVID'.

„Mă bucur că te-am dezamăgit! Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare', a mai spus prezentatoarea. 

Pentru că a primit atât de multe mesaje de la cei care susțin că vaccinarea nu este necesară și este dăunătoare Simona Gherghe a făcut un videoclip în care a abordat subiectul pe larg. 

„Am vorbit, zilele trecute, despre vaccinare si mi-am atras pe pagina o multime de antivaxeri. Ma asteptam, pentru ca stiam ca sunt reactivi si agresivi. Nu-i nimic, eu imi asum opinia provaccinare! Argumentat si documentat. Cred in medici si in evolutia medicinei si in toate armele pe care le avem impotriva unor boli extrem de grave. 🌸 #provaccinare #mamadedoi #opiniamea #simonagherghe', a scris vedeta, în descrierea videoclipului. 

Invitați în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu și-au prezentat argumentele împotriva, respectiv în favoarea vaccinurilor.

Mihai Craiu a precizat, în cadrul unei discuții privind epidemia de rujeolă din România, că pentru bolile care omoară este absolut necesară vaccinarea'.

În prezent există o epidemie de rujeolă în România. Sunt 16.000 de cazuri de rujeolă, din septembrie 2016, și sunt 62 de decese. Din toți cei 62, există 61 de nevaccinați și un vaccinat, care însă prezenta alte comorbități. În aceste cazuri, picătura care a umplut paharul a fost rujeolă', a declarat medicul Mihai Craiu.

În replică, Olivia Steer a declarat: Domnul doctor trebuie să precizeze că există 2 tipuri de vaccin, virusul sălbatic și virusul derivat din vaccin. Se știe sau s-a analizat dacă virusul cu care au fost infestați acei copii provine din vaccin sau este sălbatic? Ca să știm și noi dacă nu cumva tocmai vaccinații îi îmbolnăvesc pe cei nevaccinați'.

Mihai Craiu a răspuns că rujeola este extrem de contagioasă și că 9 din 10 copiii nevaccinați se pot îmbolnăvi în cazul în care intră în contact cu un copil bolnav.

Simona Gherghe s-a vaccinat recent

Pentru a se asigura că nimeni din familie nu va contracta vreun virus sau vreun streptococ, Simona și-a convins toată familia, de la mare la mic, să se vaccineze.

„Doctorul nostru de familie ni l-a recomandat și nouă, așa că l-am făcut toți din casă: copiii, bunicii, soțul meu Răzvan, astăzi sunt programată eu să-l fac. Și ni l-a recomandat tocmai pentru că este situația asta legată de COVID-19 și este nevoie să ne protejăm cât de mult putem’, a continuat Simona Gherghe.

Simona Gherghe a atacat-o pe soția lui Andi Moisescu, pe subiectul vaccinării: „Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare'. Vedeta și-a făcut un vaccin care ar avea efect și împotriva coronavirusluiSimona Gherghe a atacat-o pe soția lui Andi Moisescu, pe subiectul vaccinării: „Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare'. Vedeta și-a făcut un vaccin care ar avea efect și împotriva coronaviruslui
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter