Simona Gherghe, momentul adevărului! Motivele pentru care a plecat de la Acces Direct: "Am vrut să las loc pentru ceva mai bun!"

Publicat pe .

 

Simona, ai avut o vară plină, cu schimbări majore atât pe plan personal, cât și profesional. Cum a fost perioada din mai și până acum, de când a venit pe lume Vlad Ioan?

Ca un montagne russe (zâmbește), cu mult greu, la început, apoi mai ușor, din ce în ce mai ușor, dar atât de frumos… Vlad are, acum, 4 luni, e un băiețel liniștit și foarte zâmbăreț! Și are grijă să n-o deranjeze pe mami noaptea.

Am amintit despre schimbările pe plan profesional. De ce ai luat decizia de a te retrage de la cârma proiectului Acces Direct?

Pentru că am simțit că, după aproape 9 ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape 9 ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.

Simona GhergheSimona Gherghe

Să fie un motiv și faptul că îți dorești mai mult timp liber pentru familia ta? Să ne așteptăm la un proiect săptămânal?

Nu de asta am renunțat. Nu fug de adrenalina emisiilor zilnice. Ți-am explicat de ce.

Ai declarat cu certitudine că vei reveni la Antena 1. Ne poți spune dacă, în ultima perioadă, ai mai purtat negocieri și cu alte posturi TV?

În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am.

În curând va fi Festivalul de la Mamaia și tu vei fi una dintre gazde, alături de Dan Negru. Cred că ești la prima experiență de acest gen, nu?

Da, n-am mai prezentat niciun festival și o iau ca pe o provocare. N-am emoții, iubesc publicul și adrenalina directului.

Citește continuarea interviului în numărul de septembrie al revistei VIVA!

Foto: Alexandru Roșieanu, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă