Simona Gherghe, primele declarații despre întoarcerea la "Acces Direct": "Este jobul meu"

Publicat pe

Simona Gherghe este acum în concediu de maternitate. Vedet a vorbit despre întoarcerea la „Acces Direct”. Cea care îi ține locul acum este Cristina Cioran, încă numai pentru o perioadă.

Simona Gherghe este fericita mămică a doi copii frumoși, o fetiță și un băiețel. În primăvara acestui an, vedeta a intrat în concediu de maternitate, Cristina Cioran fiind cea care i-a luat locul la Antena 1. Iată că lunile au trecut, iar Simona vorbește acum de întoarcerea în televiziune.

Se zvonea că în toamnă, odată cu noul sezon, o vom vedea și pe ea. A făcut acum primele declarații despre revenire.

„Normal că mă întorc în televiziune. Este jobul meu, cum altfel? Nu m-am hotărât încă (n.r. dacă în toamnă)', a spus Simona Gherghe, la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

Simona Gherghe, declarații despre al treilea copil

„Mie îmi place să stau cu cei mici, pentru că este o perioadă cu care nu o să mă mai întâlnesc. Eu pe al treilea nu-l mai fac! Ca să nu mă mai întrebați', a explicat Simona Gherghe, la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

 

Simona Gherghe, primele declarații despre întoarcerea la "Acces Direct": "Este jobul meu"Simona Gherghe, primele declarații despre întoarcerea la "Acces Direct": "Este jobul meu"

Simona Gherghe, despre viața cu doi copii: „Nu ai timp să respiri'. Cine îi dă o mână de ajutor prezentatoarei TV

Nu s-a ferit niciodată să scoată la lumină adevărul din cazurile pe care le prezenta la „Acces Direct' și așa se pare că face și cu situația din familia ei. Are doi copii frumoși, pe Ana Georgia și pe micuțul Ioan. Nu îi este ușor, dar are parte de ajutoare. Uneori, ea nici nu mai are timp să respire.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter