Simona Gherghe se gândește și la al treilea copil. Prezentatoarea TV vrea o familie mare

Publicat pe

Simona Gherghe a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu câteva luni de zile. Recunoaște că viața cu doi copii nu este deloc ușoară, însă se gândește și la al treilea. Are o familie mare și frumoasă!

Recent, Simona Gherghe a fost nevoită să meargă la mall alături de fetița ei. Aproximativ o oră s-a rugat de micuță să iasă din casă, dar ea nu a acceptat fără cizme și șosetuțe. Se pare că Ana Georgia are personalitate, nu glumă!

Ulterior, Simona a remarcat că lumea o fixa cu privirea, tocmai pentru că avea tricoul pe dos. Dacă credeți că s-a terminat aici, ei bine nu! Ana a vrut să se plimbe aproximativ 20 de minute pe scările rulante.

„Cred că par o ciudată sau ceva de genul… De mai bine de 20 de minute, ne dăm cu scară rulantă. Asta după ce mi-a luat vreo ora să ies cu ea din casă. A vrut cizmele de cauciuc. Vino cu tone de explicății, că sunt 30 de grade afară, că nu plouă în mall, nici bălți nu sunt. Apoi șosetele! Musai cu șosete, chiar dacă leșînă de cald. Chiar dacă sandale. Chiar dacă… orice! Apoi ia-o pe Kiki (maimuțică). Ia și căruciorul lui Kiki (a uitat de el în secundă doi). După vreo ora, cum spuneam, suntem în mășină, gata să mergem până la mall să cumpăr musai ceva. (Doamne, de ce n-am comandat online?!). Intrăm in magazin, iau ce e de luat, observ niște priviri mai insistente. Zic: asta e, când lucrezi la tv, se mai uită lumea. Trec prin dreptul unei vitrine și văd că am tricoul pe dos, toate etichetele și ațele atârna pe mine. Aham… așa se explica privirile alea! Mergem la toaletă să mă schimb, vede o chiuvetă, vrea musai spălată pe mâini. Ceea ce e bine, o să ziceți, doar că spălatul e temeinic, de ordinul minutelor! În fine, o bifăm și pe-asta. Hai la lift. Sus! Jos! Sus! Jos! Nu scap de scările rulante și începem să ne plimbam. Și ne plimbam de vreo 20 de minute. Măcar e liniște, copilul e mulțumit, eu ma odihnesc. (De ce n-or fi pus și ăștia niște băncuțe?)… Terrible twos, ha? Și ce urmează, horrible three? Vorba soțului meu, zici că-s nume de episoade din Game of Thrones…”, a scris Simona pe Facebook.

Simona Gherghe se gândește și la al treilea copil. Prezentatoarea TV vrea o familie mareSimona Gherghe se gândește și la al treilea copil. Prezentatoarea TV vrea o familie mare

Simona Gherghe, val de comentarii după ce a postat o poză cu băiețelul său: „Unele mame sar la gâtul altora'

După ce a plecat cu copilul de la maternitatea unde a născut, Simona Gherghe și-a așezat bebelușul într-un scaun special, pentru bebeluși. Una dintre mame a observat imaginea și a reacționat.

„Mai ma lăsați ca scrie 0 luni, cum stă copilul în poza sincer nu e deloc bine🙊chiar nu judecam puțin, un nou născut în șezut 🙄😳🤐😬'

Vedeta i-a răspuns acesteia.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter