Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Cum arată inelul de logodnă

Publicat pe

Zi de sărbătoare pentru Simona Halep și familia ei! Sportiva a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc, și a primit un superb inel de logodnă. Tenismena s-a pozat cu bijuteria, dar și cu un zâmbet larg, plin de fericire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Moment de fericire maximă pentru Simona Halep! Sportiva a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Acesta i-a oferit un superb inel de logodnă pe care Simona l-a asortat cu un zâmbet larg.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Cum arată inelul de logodnăSimona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Cum arată inelul de logodnă

Relația Simonei Halep cu Toni Iuruc a trecut la pasul următor. Machedonul a pus marea întrebare, iar tenismena nu e ezistat și i-a spus „Da!' pe loc. Se pare că în curând urmează și nunta, potrivit ziare.com.

Simona Halep s-a logodit

Simona Halep urmează să-și unească destul cu cel al iubitului Toni Iuric în curând. Sportiva a fost cerută în căsătorie și este în culmea fericirii. Mai mult, a afișat deja și prima poză cu inelul!

Citește și: Cum decurge relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Un singur detaliu o supără adesea pe sportivă:

Citește și: L-ar sacrifica Simona Halep pe iubit pentru tenis?

Citește și: Primele detalii despre botezul lui Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley.

Citește și: O mai ții minte pe Augusta Lazarov?

Chiar dacă la început părinții Simonei Halep nu au fost de acord cu această relație, într-un final au acceptat-o și se bucură pentru fiica lor.

Simona Halep: Am mici probleme cu prietenul

Anul trecut, Simona Halep dezvăluia ce anume o deranjează la Toni Iuruc. Tenisemena, obișnuită cu disciplina, pare să fie deranjată de un singur lucru: În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez’.

Toni Iuruc, partenerul Simonei Halep, este un milionar machedon, care a mai fost căsătorit de două ori. Cei doi și-au făcut apariția pentru prima oară împreună după finala câștigată de jucătoarea din Constanța la Wimbledon, în 2019, în fața Serenei Williams.

Simona Halep a vorbit, într-un interviu, despre tenis și despre iubire. Ca întrebare de baraj, tenismena a primit temă de gândire. Ar renunța la Toni Iuruc pentru tenis?

Mamă, întrebarea asta….Consider că se pot împărţi, dacă ştii şi dacă ai persoana potrivită lângă tine. Dacă te susţine în ceea ce faci, nu trebuie să sacrifici nici iubirea, nici tenisul. Se completează foarte bine şi îţi oferă o linişte pe care nu am mai avut-o până acum. Nu aş sacrifica partea personală pentru tenis în momentul în care sunt acum, pentru că am realizat mai multe decât mi-am imaginat vreodată. Partea sufletească e mereu mai importantă pentru mine decât jobul avut, în cazul meu tenisul', a răspuns Simona.

Sursa foto: ziare.com

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă