Simona Hapciuc a plâns în hohote la Survivor: „M-au făcut falsă, ipocrită, mincinoasă”

Publicat pe

În echipa Faimoșilor lucrurile nu stau deloc bine. Concurenții de la Survivor au început să clacheze, iar Simona Hapciuc a fost chiar afectată de ce i s-a întâmplat. Simona Hapciuc s-a accidentat în cadrul jocului de imunitate. Mai mult, ea a clacat și a fost extrem de afectată de vorbele răutăcioase ale colegilor săi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Hapciuc a spus că a fost victima colegilor săi. Ei au aruncat în ea cu obiecte și au făcut-o falsă și mincinoasă.

Au aruncat în mine cu efectiv tot ce au putut. M-au făcut falsă, m-au făcut ipocrită, m-au făcut mincinoasă. Mă jur că nu am greșit absolut nimănui cu nimic. Aș vrea doar să se înțeleagă, îmi pare rău. Câtă răutate a ieșit din ei, a mărturisit vedeta, potrivit Kanal D.

Simona Hapciuc a plâns în hohote la Survivor: „M-au făcut falsă, ipocrită, mincinoasă'Simona Hapciuc a plâns în hohote la Survivor: „M-au făcut falsă, ipocrită, mincinoasă'

În acest sezon din Survivor România, tensiunile sunt la cote maxime și în interiorul echipelor, nu doar între rivali. Acum, fetele din echipă lansează niște acuzații grave la adresa băieților din echipă.

Simona Hapciuc a răbufnit: Suntem luate la mișto și înjurate'

Cu toate că încearcă să pară uniți în concurs, nu este prima dată când apar scandaluri între ei. Zilele trecute, Simona Hapciuc și Jador și-au aruncat cuvinte grele. Acum, tot ea a dat cărțile pe față despre colegii de echipă. Blondina susține că aceștia sunt extrem de misogini și le vorbesc foarte urât.

„Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini. Nu sunt respectoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță.

Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea. Ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate’,a spus Simona Hapciuc de la Faimoși, despre băieții din echipa ei.

Se pare că nu doar Simona este revoltată de atitudinea colegilor ei. Și Alexandra Stan a susținut-o.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19:’O să fim la emisiune. Transmit de acasă’

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, infectat cu COVID-19:'Vreau să o protejez pe mama'

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici:„E foarte tristă mereu, e căzută’

„Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho. Eu și cu Simo mă ocupă de foc, aducem lemne, cu Majda mătur zi de zi în casă. Mi se pare că nu suntem luate în serios. Eu nu-mi văd locul, stau și mă întreb ce pana mea caut eu printre misoginii aștia. Eu îi respect pe toți. Și pe Culiță, Moro, toți bărbații din această echipă, Jador, Costi, însă mi se pare că sunt niște învechiți în gândire ‘, a spus și Alexandra Stan, în emisiune.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter