Ce simptom a avut fostul soț al Ancăi Serea, înainte să fie diagnosticat cu leucemie: "Povestea e foarte tristă. A început să..."

Publicat pe

Simptomul pe care l-a avut fostul soț al Ancăi Serea, înainte să fie diagnosticat cu leucemie. Prezentatoarea Anca Serea a trecut printr-o experiență extrem de dureroasă, când fostul ei soț, Filip Poplingher, a aflat la 36 de ani că are leucemie. Vedeta are doi copii cu regretatul ei soț, iar după ce și-a refăcut viața alături de Adi Sână a mai adus pe lume patru copii. Anca Serea a spus ce simptom ciudat a observat la fostul ei soț înainte să afle că suferă de leucemie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simptomul pe care l-a avut fostul soț al Ancăi Serea, înainte să fie diagnosticat cu leucemie. Anca serea, 41 de ani, și Adi Sînă, 44 de ani, sunt căsătoriți și au o familie superbă, alături de cei patru copii ai lor. Anca Serea a trecut printr-o cumpănă extrem de dureroasă, atunci când fostul ei soț, Filip Poplingher, a fost diagnosticat cu leucemie la vârsta de doar 36 de ani. Prezentatoarea i-a stat alături fostului partener de viață de-a lungul luptei sale cu boala cumplită, însă la trei ani de la diagnostic, acesta s-a stins din viață. Anca Serea are doi copii cu fostul soț, pe David (20 de ani) și Sarah (14 ani). Anca Serea a povestit simptomul bizar pe care l-a observat la Filip Poplingher, înainte să i se pună diagnosticul de leucemie.

Ce simptom a avut fostul soț al Ancăi Serea, înainte să fie diagnosticat cu leucemie: "Povestea e foarte tristă. A început să..."Ce simptom a avut fostul soț al Ancăi Serea, înainte să fie diagnosticat cu leucemie: "Povestea e foarte tristă. A început să..."

Simptomul pe care l-a avut fostul soț al Ancăi Serea, înainte să fie diagnosticat cu leucemie

Anca Serea a trecut printr-o adevărată traumă, atunci când primul ei soț, Filip Poplingher, a murit de leucemie, lăsând-o singură cu doi copii. Deși prezentatoarea și-a refăcut viața alături de Adi Sînă, ea nu poate uita momentele prin care a trecut alături de fostul ei soț. Anca Serea și-a amintit că primele semne pe care le-a observat la Filip Poplingher, a fost transpirația excesivă.

Trei ani ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni, analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii, care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva', a povestit Anca Serea în urmă cu câțiva ani, potrivit Unica.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog:„Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii

Citește și: Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor:„Ca să ne întâlnim la mijloc, trebuie să facem niște eforturi

Citește și: Rudel Obreja a fost înmormântat. Mesajul familiei: „Lordul boxului românesc a plecat cu eleganța specifică în lumea drepților”

Citește și: Ce greșeală a făcut Florentina Raiciu în relațiile cu foștii ei iubiți: „Am iertat prea mult, chiar și când nu trebuia…”

Anca Serea: „E clar că eu și copiii suntem marcați”

Fostul soț al Anncăi Serea s-a luptat din răsputeri cu boala și a făcut tratamente în străinătate, în SUA și India, însă totul a fost în zadar. Medicii nu l-au mai putut salva din ghearele bolii, iar în 2010, Filip Poplingher a murit.

Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copiii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu', spunea Anca, la Pro Tv, în cadrul emisiunii 'Uite cine dansează'.

Anca Serea: „Am învățat să accept că…”

Pentru Anca Serea, pierderea tatălui primilor doi copii a fost o experiență traumatizantă, însă astfel a învățat să fie mai puternică și să prețuiască darul vieții.

Cumva, am învățat să accept că toate aceste lucruri le-am trăit pentru a mă forma. Oamenii care nu au trecut prin niște experiențe de viață radicale, de obicei tragice de-a dreptul, nu reușesc să înțeleagă cât de minunata și de valoroasa este viață. Vreau să cred că pe mine viață cu încercările ei a reușit să mă aducă în ipostaza de a privi, cumva într-un mod detașat, toate problemele. Atunci când treci prin niște lucruri, nu ai cum să nu iți schimbi perspectiva. Și, la final, te poți considera cu adevărat norocos că ai reușit singur să ajungi unde ești.' – a dezvăluit ea, la câțiva ani după tragedie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter