Sinead O’Connor, în pragul sinuciderii într-o cameră de motel! Artista a făcut confesiuni tulburătoare

Publicat pe

În anii 90, artista irlandeză cu look inconfundabil datorită ochilor săi mari, de căprioară, și capului ras aproape la zero, era pe culmile succesului și avea milioane de fani. Acum, la 50 de ani, Sinead OConnor locuiește singură într-o camera de motel și este copleșită de gânduri suicidare. Iată ce confesiuni tulburătoare a făcut artist ape contul său de Facebook!

 


Extrem de populară în anii 90, artista irlandeză Sinead OConnor este azi doar o umbra palidă a ceea ce era cândva… Într-o stare jalnică și aproape de nerecunoscut, aceasta a postat pe contul său de Facebook un clip tulburător, de 12 minute, în care spune că trăiește într-un motel modest din New Jersey, unde camera este 70$ pe noapte, că are gânduri suicidale și că se simte foarte singură. Confesiunea artistei i-a înspăimântat pe fanii săi, cu atât mai mult cu cât aceasta recunoaște că se luptă din răsputeri cu o afecțiune mintală. Locuiesc acum într-un motel din New Jersey. Sunt singură. Nu există nimeni în viaţa mea, doar medicul meu psihiatru, un om minunat care mă ţine în viaţă. Boală nu ţine cont de om. Nimănui nu îi pasă de mine, mă simt atât de singură', spune Sinnead.

Citește și: Bogdan Vlădău s-a căsătorit civil cu Gina Chirilă

Apoi, artista își continuă confesiunea: Vreau ca toată lumea să știe cum e, de aceea fac acest video. Boala mintală e ca drogurile, puțin îi pasă cine ești tu, dar și mai rău decât asta este stigmatul, care, la fel, nu ține cont cine ești. Brusc, toți oamenii care se presupune că ar trebui să te iubească și să aibă grijă de tine te tratează ca pe un rahat. E ca o vânătoare de vrăjitoare'. Sinead fusese diagnosticată cu tulburare bipolară încă din anul 2003 și s-a luptat mai mulți ani cu o depresie severă, așa că fanii ei au luat foarte în serios filmulețul și au încercat să o încurajeze pe artistă.

Citește și: Ce spun vedetele despre alăptat

Sinead a avut o viață extrem de dificilă în ultimii ani, cu atât mai mult cu cât s-a confruntat cu gânduri suicidare și înainte, s-a îndepărtat de familie (artista are 4 copii), a supraviețuit unei supradoze și a stat un timp în spital pentru o evaluare psihiatrică. Tocmai de aceea, fanii s-au mobilizat și au încercat să o încurajeze și să o convingă de sprijinul lor. Să sperăm că Sinead va reuși să depășească și de data asta momentele dificile prin care trece…

 

 

Sinead OConnor, în pragul sinuciderii într-o cameră de motel! Artista a făcut confesiuni tulburătoareSinead OConnor, în pragul sinuciderii într-o cameră de motel! Artista a făcut confesiuni tulburătoare

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Northfoto, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter