Situație fără precedent în județul Argeș. Au făcut nuntă cu 300 de invitați, în plină pandemie de coronavirus. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului

Publicat pe

Deși zilele trecute, președintele Kluas Iohannis a decretat stare de urgență în România, în urma pandemiei de coronavirus, doi miri din județul Argeș nu au ținut cont de reguli și au făcut nuntaă, cu 300 de invitați. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului.

Potrivit Spynews, printre invitați se numărau și persoane care ar fi trebuit, conform legii, să stea izolate la domiciliu, fiind întoarse recent din străinătate.

Vecinii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar mai  mulți polițiști au ajuns la fața locului

După verificările efectuate s-a constat faptul că mai mulți nuntași figurau în bazele de date ale autorităților ca fiind izolați sau în carantină.

Pentru că nu au respectat legea, acum unii nuntași s-ar putea allege cu amenzi de până la 20.000 de lei sau chiar cu dosar penal, riscând să stea după gratii până la cinci ani, scrie sursa citată.

Situație fără precedent în județul Argeș. Au făcut nuntă cu 300 de invitați, în plină pandemie de coronavirus. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața loculuiSituație fără precedent în județul Argeș. Au făcut nuntă cu 300 de invitați, în plină pandemie de coronavirus. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter