Situaţie fără precedent la Insula Iubirii. Concurenta a recunoscut: „Sunt căsătorită”. Soţul ei a vrut să-l bată pe actualul iubit

Publicat pe
Situaţie fără precedent la Insula Iubirii

O situaţie fără precedent are loc la Insula Iubirii, în sezonul 4. Una dintre concurente este căsătorită, dar participă în show nu cu soţul, ci cu amantul. Niciodată nu s-a mai întâmplat aşa, majoritatea fetelor erau divorţate. Iată despre cine este vorba!

Are în acte o căsătorie de şapte ani, dar şi o relaţie de un an şi jumătate cu Răzvan.  Cati este concurenta care se pare că ar trăi o viaţă dublă. Nu a divorţat încă de tatăl băieţelului său Ştefan. Micuţul are şapte ani şi dese ori îşi vizitează tată.

Cu toate acestea, Cati a preferat să înceapă o relaţie alături de Răzvan, ba mai mult decât atât, să o şi testeze în faţa telespectatorilor, la „Insula Iubirii”. Ea a şi recunoscut în faţa camerei că soţul ei şi actualul iubit au fost la un punct de a se lua la bătaie.

„Da, sunt căsătorită şi am şi un copil. Are 7 ani. 

Ba da, Răzvan îl cunoaşte (n.r. pe soţul ei), nu au vrut să se ia şi la bătaie? Se cunosc, cum să nu, el vorbea foarte urât cu mine, şi el s-a enervat, a zis că de ce vorbeşte aşa cu mine. Şi a zis: Vorbesc cu ea cum vreau eu!

Răzvan a zis că dacă vorbeşte aşa cu mine să vină acasă, că el e în casa mea. „Eu sunt acum în casa ta”, aşa i-a zis. A venit cu două matahale, să-l ia pe ăsta la bătaie. Răzvan a vorbit frumos, au plecat ăia, şi-au cerut scuze.”, a declarat Cati.

Despre soţul ei, ea nu a pomenit foarte multe, se străduiesc să aibă o relaţie normală de dragul copilului.

„Nu vorbim, acum suntem bine că nu vorbim. Când vorbeam, ne înjuram. E mai bine aşa, doar vorbim pentru copil.”,  a adăugat Cati.

Răzvan de la „Insula iubirii' i-a minţit pe producătorii emisiunii

Situaţie fără precedent în cadrul emisiunii „Insula iubirii'. Unul dintre concurenţi a minţit întreaga echipă, însă adevărul a ieşit la iveală în cadrul ceremoniei focului. Iubita sa a fost cea care a făcut declaraţii inedite.

Foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro