Smiley a fost la America’s Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell: "Este copleșitor să fii acolo"

Publicat pe

Smiley a ajuns la Americas Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell. Smiley a fost invitat la filmările pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni Americas Got Talent de către celebrul Simon Cowell, creatorul și producătorul formatului de televiziune Got Talent, considerat de Guinness World Records cel mai de succes reality-show din lume, cu peste 68 de țări care-l produc. Ce a spus Smiley despre experiența America’s Got Talent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Smiley a ajuns la Americas Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell. Invitat de prezentatorul Terry Crews pe scenă, întâmpinat cu entuziasm, zâmbete și strângeri de mână de Heidi Klum și Sofia Vergara și felicitat la scenă deschisă de Simon Cowell, desemnat de revista Time în 2004 și 2010 unul dintre 100 cei mai importanți oameni de pe planetă, Smiley a făcut ca platoul uriaș de filmare din Los Angeles să răsune în aplauzele sutelor de spectatori la numele România.

Smiley a fost la Americas Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell: "Este copleșitor să fii acolo"Smiley a fost la Americas Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell: "Este copleșitor să fii acolo"

Smiley a ajuns la Americas Got Talent, invitat de celebrul Simon Cowell

Smiley prezintă alături de Pavel Bartoș show-ul „Românii au talent', de la Pro Tv, de la prima sa ediție din 2011, iar stilul lor de prezentare din cele 13 sezoane ale emisiunii s-a impus în format, a făcut istorie la nivel mondial și a fost preluat și de alte cupluri de prezentatori „Got Talent' din alte țări.   

„Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent.

M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent' este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii.

Citește și:Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României: „La un moment dat am zis să ne certăm, de dragul de a…'

Citește și: Smiley și Pavel Bartoș au lansat împreună melodia filmului cu același nume, ‘Ramon’. Premiera comediei are loc pe 3 februarie

Citește și: Ana Morodan, primele declarații după ce i-a fost suspendat carnetul și a fost reținută de Poliție pentru 24 de ore: „Într-adevăr, am făcut o greșeală

Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din 'acasă' în fața lor. O superexperiență pentru care sunt recunoscător!', a declarat Smiley care a hotărât să lanseze odată cu plecarea în LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăși cât mai mult din cele 2 săptămâni de aventură americană.

Smiley și-a dus fiica în culise la Românii a talent

Nu demult, Smiley și-a dus fiica în culise la ‘Românii a talent’. Cum a filmat-o Pavel Bartoș pe micuța Josephine.

Pavel Bartoș a fost de-a dreptul cucerit de fiica bunului său prieten. A filmat-o și s-a jucat cu ea minute în șir, însă, cu glumele la ea, nu a putut să nu facă o ironie la adresa colegului său de breaslă. Totuși, ceea ce a atras un val de fani și de reacții a fost micuța Josephine, care își ‘făcea de treană’ prin culisele show-ului de la Pro TV.

Șocant, nu-mi vine sa cred, după 13 ani, iată ce mi se întâmplă! Smiley m-a înlocuit la Romanii au talent. Acum n-am cum să nu fiu fericit pentru el, dar să nu fiu trist pentru mine. Vedeți diseară ce se întâmplă, de la 20:30 începe Românii au talent! V-am pupat!’, a scris prezentatorul pe contul de Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă