Smiley a dat în mintea copiilor

Publicat pe

Smiley a lăsat deoparte pentru o zi numeroasele proiecte în care este implicat pentru un drum până în județul Botoșani, unde a avut parte de un adevărat roller coaster emoțional alături de elevii unei școli uitate de lume.

 

Smiley a fost în vizită la școala Mihail Andrei din Buhuși, Botoșani, unde s-a întâlnit cu copiii de la clasa pregătitoare și de la clasa a II-a împreună cu care a cântat și a povestit despre importanța educației. Smiley a discutat de asemenea cu echipa școlii și cu părinții care au beneficiat de consiliere și cursuri de educație parentală.

 

La finalul întâlnirii, artistul, Ambasador Național pentru UNICEF în România, a mărturisit: Experiența de la Buhuși, a fost un adevărat roller coaster emoțional pentru mine și toată echipa UNICEF. Am mers la două școli unde am cunoscut copii extrem de carismatici și inteligenți și profesori care foloseau jocul ca metodă de predare. Pentru câteva ore m-am întors la copilărie și am desenat cot la cot cu cei mici, am cântat, am spus poezii… mi-a plăcut! Am cunoscut și două familii cu o situație specială și am înțeles cât de important este parteneriatul dintre școală, familie și comunitate pentru reușita copiilor în viață. Noi, toți care visăm la o țară frumoasă, trebuie să știm că o putem avea doar dacă toți copiii merg la școală și învață la potențialul maxim!'

 

Oana Popoiag

 

Smiley a dat în mintea copiilorSmiley a dat în mintea copiilor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter