Smiley e pregătit să-l învingă din nou pe Chirilă la Vocea României. Replica lui Tudor a fost fabuloasă!

Publicat pe

Lupta pentru marele învingător la Vocea României a început, iar antrenorii se pregătesc deja de repetițiile pentru galele live. Tudor Chirilă deja făcuse o tradiție din a ieși învingător alături de elevii săi, trei sezoane la rând, până când sezonul trecut câștigătoare a fost Ana Munteanu, eleva lui Smiley. I-am întrebat pe cei doi artiști dacă sunt pregătiți să se înfrunte din nou. Replicile lor sunt delicioase!

Pe lângă talent, Smiley și Tudor Chirilă mai au un lucru în comun: ambiția de a-și transforma elevii de la Vocea României în câștigători. Ambii au dovedit că se descurcă foarte bine în această postură. Dacă trei sezoane la rând câștigători au fost elevii antrenați de Tudor Chirilă, sezonul trecut 'tradiția' a fost întreruptă de Smiley, a cărui elevă, Ana Munteanu, a câștigat concursul.

I-am întrebat pe cei doi artiști dacă sunt pregătiți de marea înfruntarea care urmează, iar răspunsurile și tachinările dintre ei sunt delicioase.

Smiley a început prin a ne anunța că este pregătit psihic pentru următoarea etapă Vocea României, menționând că vede oponenți serioși în noile colege de juriu, Andra și Irina Rimes: 'Sunt pregătit să le înfrunt pe cele două dive care au venit anul ăsta. Am văzut că sunt bătăioase amândouă, sunt ambițioase și-mi place. Cred că va fi frumos, vor fi niște live-uri interesante.'

Schimb amuzant de replici între Smiley și Tudor Chirilă

Întrebat dacă e pregătit să-l învingă poate din nou pe Tudor Chirilă, Smiley a răspuns fără să ezite, zâmbind amuzat: 'Tot timpul sunt pregătit să-l înfrunt pe Tudor Chirilă!'

Tudor Chirilă s-a arătat la fel de amuzat de remarca lui Smiley, declarându-ne în cunoscutul stil caustic: 'Nu știu de ce pentru el asta mai e încă o provocare, să mă învingă pe mine, poate nu i-a ajuns anul trecut…Well, Smiley…'(râde)

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter