Smiley lansează primul videoclip în care nu zâmbeşte - “De unde vii la ora asta?”

Publicat pe

 Smiley a lansat noul single De unde vii la ora asta?', care vine şi cu primul videoclip în care artistul nu zâmbeşte deloc.

 

Piesa este cea de-a doua din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care le va lansa în cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

 

Regizat de Iura Luncaşu, cu imagine semnată de Liviu Marghidan, videoclipul piesei De unde vii la ora asta?' s-a filmat într-o zi şi o noapte pe Domeniul Manasia, dar şi în Bucureşti, în Centrul Vechi şi pe acoperişul uneia dintre cele mai înalte clădiri din oraş.

 

„De unde vii la ora asta? – refrenul acesta se aude pe diverse tonalităţi în multe case şi relatii, iar fuga unuia după celalalt, desi fizic ei se află unul lângă celălalt, este confuză şi dureroasă.', spune Smiley despre piesa #2din10 pe care o dăruieste publicului său în anul de sărbatoare cu numărul 10 prin proiectul #Smiley10.

 

Pe 1 iunie, Smiley va susţine la Arenele Romane, un concert aniversar, iar cei care vor să participe pot cumpără biletele la preţ special până pe 15 aprilie, când va fi ultima zi de earlybird

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter