Smiley, noi declarații despre Gina Pistol. Ar participa sau nu cu ea la un reality show?

Publicat pe

Smiley nu se mai ferește și face declarații despre relația pe care o are cu Gina Pistol. Sunt mai fericiți ca niciodată, dar, momentan, despărțiti, după ce ea a plecat la Asia Express, sezonul cu numărul 3. El a dezvăluit dacă ar pleca sau nu împreună la un reality show!

Despărțiti, dar împreună! Gina Pistol a prăăsit România în urmă cu câteva zile. A plecat la Asia Express, sezonul 3. Este pentru a treia oară moderatorul emisiunii preferate a multor români. Acest fapt a venit tocmai când Smiley a recunoscut că formează un cuplu cu ea. Mulți ani la rând s-au ferit să vorbească despre povestea lor de iubire.

Acum, el a recunoscut, ba chiar a făcut dezvăluiri.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Smiley a fost întrebat dacă s-ar duce la un reality show alături de Gina Pistol contra sumei de un milion de euro.

„Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul…

…Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi', a răspuns Smiley.

Smiley, noi declarații despre Gina Pistol. Ar participa sau nu cu ea la un reality show?Smiley, noi declarații despre Gina Pistol. Ar participa sau nu cu ea la un reality show?

Smiley, declarații siropoase pentru Irina Rimes la Vocea României: 'Am nevoie de ceva dulce în viața mea'

Nici concurenții mai tineri nu vor fi lipsiți de emoții, ci dimpotrivă. O concurentă venită din Republica Moldova va admite că 'Unde e muzică, viața e într-una frumoasă. Și viața mea a plină de muzică'. Dacă va reuși aceasta să convingă cel puțin un antrenor să o ia în echipa lui, dar și ce dorință va reuși să-și îndeplinească pe scena Vocea României, vedem astăzi, la PRO TV.

În această seară, Irina va fi în centrul atenției colegilor ei, care o vor copleși cu tot felul de declarații. Dacă Horia Brenciu îi va spune că 'este șturlubatică', Smiley va rămâne într-o stare romantică: 'Fă-mi și mie ochi dulci, Irina. Am nevoie de ceva dulce în viața mea'.

Foto: Facebook, VIVA! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter