Smiley s-a ținut de promisiune și a mers în vizită la părinții și bunica lui, împreună cu Gina Pistol: „Ce zi minunată!”

Publicat pe

După cum a spus că va face, Smiley a așteptat cu nerăbdare ziua de 15 mai, pentru a merge să își viziteze părinții și bunica. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Așa că și-a luat iubita, pe Gina Pistol, și a pornit către familia lui, la Pitești, unde a venit și fratele artistului. 

Smiley a postat și o poză de grup cu familia reunită, însă din fotografie lipsește iubita lui, pentru că ea a fost cea care a făcut poza. 

Cântărețul a făcut și un filmuleț, în care se vede cum iubita lui s-a implicat în pregătirea mesei, alături de viitoarea ei soacră. 

„Ne era dor de îmbrățisările lor, de mâncarea de la mama și bunica, de vorbele de duh ale tatălui nostru, de bucuria de a fi împreună! Ce zi minunată!', a scris Smiley în dreptul imaginii.

Perioada de izolare, „prețioasă' pentru Smiley

Smiley și-a petrecut timpul din izolare alături de Gina Pistol, care l-a și tuns. A respectat măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus și a petrecut cât mai mult timp în casă. Artistul face mult sport și a anunțat deja că a slăbit 10 kilograme.

„Pentru mine, cel mai preţios lucru în perioada asta, ca şi în ultimii 20 de ani, a fost timpul. Toată izolarea asta mi-a dat timp. Chiar îmi doream mai mult timp pentru a face tot ce mi-am propus. Cred că e important în viaţă cum primeşti tot ce ţi se întâmplă. Şi cred că suferinţa oamenilor vine din neacceptarea lucrurilor care se întâmplă. Eu am primit această izolare ca pe un repaus, ca pe un test, ca pe o perioadă în care pot să recuperez tot ce nu am făcut până acum sau măcar o parte', a mai spus artistul.

Smiley s-a ținut de promisiune și a mers în vizită la părinții și bunica lui, împreună cu Gina Pistol: „Ce zi minunată!'Smiley s-a ținut de promisiune și a mers în vizită la părinții și bunica lui, împreună cu Gina Pistol: „Ce zi minunată!'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter