Sofia Vergara la 42 de ani. Iată top 10 apariţii spectaculoase de pe covorul roşu

Publicat pe

Sofia Vergara împlineşte astăzi 42 de ani şi arată mai bine ca niciodată. În plus actriţa născută în Columbia şi devenită vedeta de televiziune cel mai bine plătită în America pare să îşi fi găsit fericirea în braţele sicilianului Joe Manganiello.

 

Pentru rolul din Modern Family', Sofia a obţinut numeroase nominalizări la Globurile de Aur, Premiile Emmy sau Screen Actors Guild Awards.

 

Sofia continuă să apără în reclame care îi aduc venituri uriaşe şi să se claseze în topurile diverselor reviste, apărând pe lista celor mai puternice femei stabilită de Forbes, dar şi în topul Hot 100 al celor de la Maxim.

 

Cu rochiile sale mulate, în culori puternice sau strălucitoare şi cu decolteu generos, Sofia Vergara reuşeşte să facă senzaţie pe covorul roşu, de fiecare dată.

 

Foto: Hepta

 

Sofia Vergara la 42 de ani. Iată top 10 apariţii spectaculoase de pe covorul roşuSofia Vergara la 42 de ani. Iată top 10 apariţii spectaculoase de pe covorul roşu

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter