Soirees de la Mode, în onoarea lui Audrey Hepburn

Publicat pe

Soirees de la Mode, ediţia a 14-a, primul mare eveniment de modă al noului sezon, a avut loc ieri la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

 

Audrey Hepburn a fost sursa generală de inspiraţie pentru toți designerii invitaţi de Alin Gălăţescu să îşi prezinte viziunile creative inspirate de marea actriţă: Natalia Vasiliev, Agnes Toma, Simona Semen, Marie Ollie, Mirela Fraser, Sandra Galan, Kinga Varga, Florina Ivascu, Norina Stoica, La Chatterie, R’Ias Couture, Rozalia Bot.

 

Cu toţii au fost încântaţi de tema şi mai ales de oportunitatea de a îi aduce un omagiu vestimentar acestei mari personalităţi.

 

Printre invitaţi s-au aflatAdela Popescu, Alina Chivulescu, Ada Condeescu, Dana Săvuică, Ingrid Vlasov, Sonia Argint Ionescu sau Adina Halas.

 

Soirees de la Mode, în onoarea lui Audrey Hepburn Soirees de la Mode, în onoarea lui Audrey Hepburn

 

 

Maria Răducanu, compozitoare şi interpretă de etno jazz şi una dintre cele mai reprezentative figuri ale acestui stil muzical în România, a susţinut un concert de excepţie.

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter