Solista Nineta Popa a trăit în casă cu soțul și cu amanta lui: "A fost mare fustangiu"

Publicat pe

Nineta Popa a povestit recent despre umilința imensă pe care a fost nevoită să o trăiască – a locuit în casă cu soțul și cu amanta lui, care, culmea, îi era prietenă! Iată ce a determinat-o pe solista de muzică populară să suporte un asemenea calvar!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Solista de muzică populară Nineta Popa a trăit ani de zile o dramă, și asta doar pentru că a vrut să-și păstreze căsnicia. Două dintre cele mai apropiate persoane din viața ei – soțul și una dintre cel emai bune prietene – au avut o aventură. Cu toate acestea, artista nu a renunțat și s-a luptat din răsputeri să-și salveze mariajul…

Solista Nineta Popa a trăit în casă cu soțul și cu amanta lui: "A fost mare fustangiu"Solista Nineta Popa a trăit în casă cu soțul și cu amanta lui: "A fost mare fustangiu"

Nineta Popa: „Soțul meu a plecat cu amanta”

Invitată la Acces Direct, artista nu a ezitat să-și deschidă sufletul, povestind despre coșmarul prin care a trecut din cauza celor doi care i-au trădat încrederea. În cele din urmă, a reușit să depășească perioada dureroasă, însă nu i-a fost ușor să stea în aceeași casă atât cu soțul, cât și cu amanta acestuia. Mai mult, totul a fost cu atât mai dureros cu cât Nineta și amanta soțului ei, tot artistă de muzică populară, erau prietene!

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul” și ce i s-a părut cel mai greu la filmări: „Mi-au garantat că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Unde are loc prima întâlnire dintre Burlacul și cele cele 25 de fete:„Aici m-am căsătorit’

Citește și: Vestea zguduitoare pe care a primit-o Majda când s-a întors de la Survivor. Cumnatul ei a murit: „Mi-a fost ca un frate”

Citește și: Mihai Budeanu s-a vaccinat împotriva COVID-19, după ce s-a vindecat ca prin minune de boală: „Încurajez pe toată lumea”

„A fost mare fustagiu, acum s-a liniștit. Am suferit! A și plecat cu o anumită cântăreață. A stat cu ea o perioadă. E vreun bărbat căruia să nu-i fugă ochii? Soțul meu a plecat cu amanta, dar nu voia să divorțeze. Socrul meu îmi spunea să nu plec din casă, că vine el înapoi.

Soțul meu pleca des și avea de gând să se despartă de mine, dar s-a potolit. Și ea avea bărbat la Cluj și doi copii. Fiind și ea în lumea muzicii, s-a aflat destul de rapid. Am primi-o la mine în casă, am mâncat cu ea la masă', și-a încheiat Nineta Popa confesiunea.

Lupta dintre cele două rivale, care nu voiau nici în ruptul capului să renunțe la bărbatul iubit, s-a terminat în cele din urmă cu victoria soției. Nineta Popa și-a recuperat soțul din brațele femeii care a încercat să le destrame căsnicia.

„A luat un apartament pentru ea”

Triunghiul conjugal demn de o telenovelă s-a destrămat în cele din urmă, iar la despărțire s-a produs și un fel de partaj, deoarece Constantin Ionescu, soțul artistei, avea venituri consistente din spectacole și, se pare, a fost foarte darnic cu amanta lui.

„A investit, că a luat un apartament pentru ea. În rest, nu prea avea ce. După ce s-au despărțit, apartamentul s-a împărțit, a rămas doamnei, dar ne-a dat nouă o sumă de bani', a mărturisit Nineta Popa.

Dar cel mai mare regret al artistei nu a fost infidelitatea soțului, ci faptul că nu au avut copii.

„Eu aș fi vrut… Doamne, cât mi-am dorit copii! Nu am putut. Am avut două sarcini, ambele cu probleme, pe care le-am pierdut”, a mai spus artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter