Sonia Trifan, primele declarații despre divorțul de Andrei Neagoe: „Ne vedem zilnic și... niciodată să nu spunem niciodată” 

Publicat pe

Sonia Trifan, primele declarații despre divorțul de Andrei Neagoe. Creatoarea de modă și celebrul fotbalist s-au despărțit în secret, fără scandal, chiar la începutul acestui an. Amândoi au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de cinci ani, însă abia acum Sonia Trifan a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sonia Trifan este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate creatoare de modă de la noi. Frumoasa blondină și fotbalistul Andrei Neagoe s-au îndrăgostit unul de celălalt în 2015 și au decis să-și unească destinele, în fața ofițerului de stare civilă, în anul 2016. Un an mai târziu, s-au pregătit de nuntă, în timp ce Sonia Trifan a îmbrăcat rochia de mireasă. 

Sonia Trifan, primele declarații despre divorțul de Andrei Neagoe: „Ne vedem zilnic și... niciodată să nu spunem niciodată' Sonia Trifan, primele declarații despre divorțul de Andrei Neagoe: „Ne vedem zilnic și... niciodată să nu spunem niciodată' 

La nunta sa, creatoarea de modă a avut două perechi de nași: esteticianul ei, de la acea vreme, Rachad Hassan și soția sa Ana Maria, dar și cuplul Viorica și Ioniță Manole de la Clejani. Pe atunci, Sonia Trifan își dorea să aibă o nuntă ca-n povești, de prințesă, și să aibă lângă ea 12 domnișoare de onoare. 

Citește și: Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat după cinci ani de căsnicie.Există zvonuri de infidelitate

Citește și: Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor:„Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența'

Citește și: Gina Pistol revine la Asia Express.În ce loc exotic se va filma emisiunea

Citește și: Dezvăluiri din cea de-a treia carte a lui Irinel Columbeanu.Ce cadou de neuitat i-a făcut Monica, de ziua lui

Sonia Trifan, primele declarații despre divorțul de Andrei Neagoe

În ultimele zile, cei doi au anunțat, oficial, că au depus actele de divorț în decembrie, anul trecut. Atât Sonia Trifan, cât și Andrei Neagoe și-au dorit să stea departe de ochii lumii și să se despartă în mod amiabil. În luna ianuarie a acestui an, s-a pronunțat divorțul, astfel că amândoi vor merge, de acum încolo, pe drumuri separate. Momentan, nu există o cale de împăcare pentru fostul cuplu. 

„Da. Am divorțat. Însă nu am vrut să fac un subiect din viața mea privată niciodată. Consider că tot ce am de spus până acum am exprimat prin creațiile mele. Prin moda pe care am propus-o femeilor din România. Sunt o persoană asumată. Nu îmi ascund problemele sub preș. Așa cum am văzut prin anumite comentarii. Am să fiu eu cea care spune adevărul', a declarat Sonia Trifan pentru Wowbiz.ro

Sonia Trifan: „Nu am simțit vreo trădare'

Creatoarea de modă a lămurit care este motivul pentru care s-a despărțit de fostul ei soț, după cinci ani de mariaj. Blondina recunoaște că a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei Neagoe, dar iubirea lor nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie. 

„Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei. Nu am știut de vreo legătură paralelă. Nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț, ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi. Am divorțat la notar, în ianuarie, însă, în mod paradoxal pentru unii care nu știu decât să arunce piatra, am rămas prieteni, ne ajutăm profesional, ne vedem zilnic și…niciodată să nu spunem niciodată pentru ce va urma”, a mai continuat ea pentru sursa citată. 

Totodată, surse din anturajului fostului cuplu au dezvăluit că fotbalistul a trecut destul de repede peste, și-a făcut o altă relație și s-ar fi mutat deja cu noua parteneră de viață, scrie Click.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter