Sora cântăreţei Mariah Carey a fost arestată pentru prostituţie

Publicat pe

În timp ce Mariah Carey trăieşte o viaţa fabuloasa, împărţindu-şi timpul între show-urile de la Las Vegas şi vacanţele romantice alături de iubitul ei miliardar, Alison Carey, sora sa, a fost arestată pentru prostituţie la New York.

 

Mariah Carey

 

Alison are 55 de ani, este seropozitivă şi este sora mai mare a celebrei artiste. Dupa despărţirea părinţilor lor, ea a rămas în grija tatălui, în timp ce Mariah şi fratele lor au fost crescuti de mama.

 

Alison a fost arestată într-un hotel în cadrul unei acţiuni sub acoperire a poliţei. Un agent de politie s-a dat drept client, iar Alison, care se prostitua acolo de o săptămână, i-a cerut bani în schimbul unor favoruri sexuale.

 

Alison postase şi un anunţ în care îşi oferea serviciile, folosind în acesta cuvinte din melodia „Fantasy', lansată de Mariah Carey în 1995.

 

Cele două surori nu mai ştiu una de alta de ani buni, însă în luna martie, Alison i-a cerut ajutorul surorii sale, rugând-o să-i plătească tratamentul pentru HIV. „Mariah, te iubesc. Am disperată nevoie de ajutorul tău, te rog nu mă abandona', spunea Alison într-un clip pe DailyMail, însă fără să obţină reacţia aşteptată din partea artistei, care pare că nu mai vrea să ştie nimic de ea.

 

Alison dezvăluia atunci că s-a prostituat pentru a asigura bani necesari familiei, îniante ca Mariah Carey să cunoască celebritatea. Femeia se află acum în închisoare şi va trebui să apară în faţa unui tribunal, în timp ce clienţii săi sunt rugati să-şi facă  un test HIV.

 

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter