Sora Ducesei de Cambridge va face nunta anul viitor

Publicat pe

Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, va face nunta în primăvara anului viitor, după ce s-a logodit anul acesta cu James Matthews.

 

Pregătirile pentru căsătorie au început deja anunta gala.fr, iar cei doi miri ar fi stabilit deja ca mariajul lor să aibă loc în luna mai a anului 2017, după cum a dezvăluit un prieten apropiat al cuplului.

 

Pippa Middleton a fost surprinsă la Londra căutându-şi rochia de mireasă, pe care ar fi găsit-o destul de repede şi al cărei preţ este de aproximativ 10.000 de lire.

 

James Matthews i-a cerut mâna Pippei în această vară în timp ce cei doi se plimbau prin Parcul naţional Lake Disctrict. Inelul de logodnă pe care James i l-a oferit iubitei lui este unul extrem de valoros, bijuteria cu diamant fiind estimată la 250.000 de dolari şi fiind creată de acelaşi bijutier care i-a făcut lui Kate cerceii pe care i-a purtat în ziua căsătoriei sale cu Prinţul William.

 

Pippa Middleton a devenit cunoscută odată ce Kate, sora, ei s-a căsătorit cu Prinţul William. În calitate de domnişoară de onoare, ea a atras toate privirile când şi-a făcut apariţia într-o rochie albă creată de Sarah Burton pentru Casa Alexander McQueen.

 

Căsătoria sa este aşteptată cu mare nerăbdare de Kate Middleton care vrea să-şi vadă sora fericită şi aşezată la casa ei.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter