Sora lui Brigitte Pastramă arată fabulos în costum de baie, la 39 de ani! "Nu fac sport în fiecare zi, dar..."

Publicat pe

Sora lui Brigitte Pastramă, deși mai puțin faimoasă ca bruneta, este cel puțin la fel de sexy… Iată cum arată Cristina Szeifert, la 39 de ani, în costum de baie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Puțini sunt cei care o cunosc pe sora lui Brigitte Pastramă, dar și mai păuțini sunt cei care știu că frumoasa blondină deține pachetul complet… În afara frumuseții fizice, Cristina Szeifert este și o femeie de succes, care s-a făcut remarcată pe plan profesional.

„Trupul e casa ta pe viață”

Recent, sora lui Brigitte Pastramă și-a luat prin surprindere fanii de pe contul de socializare cu o fotografie în care apare în costum de baie. Tot ce putem spune e că, la 39 de ani, Cristina o concurează cu succes pe faimoasa păpușă Barbie! Care este secretul trupului ei armonios a dezvăluit chiar ea.

„Trupul e casa ta pe viață. Poartă-te frumos și ai grijă de el. Nu fac sport în fiecare zi, dar îmi pasă de mesele mele și de a avea și trăi un stil de viață sănătos', a scris Cristina Szeifert pe Instagram.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Cine e sora lui Brigitte Pastramă

La 39 de ani, Cristina Szeifert este de o frumusețe ieșită din comun, datorată în mare parte moștenirii genetice, chiar dacă cel mai probabil a făcut câteva vizite și în cabinetul medicului estetician. Plecată din România – din orașul natal unde a copilărit cu Brigitte, Timișoara – la 24 de ani, Cristina s-a stabilit în Italia, unde de-a lungul timpului a avut diverse joburi. Blonda a înregistrat un succes mare ca fotomodel, realizând numeroase coperte de reviste și având contracte de imagine cu diverse branduri.

De ceva vreme, Cristina și-a descoperit o nouă pasiune, pictura. Este atât de încântată, că și-a creat acasă un atelier în toată regula. Acum ceva vreme, însă, blonda a devenit ținta criticilor și a ajuns în presa internațională, după ce mai mulți utilizatori ai platformei Reddit au acuzat-o că picturile postate pe Instagram nu îi aparțin. Argumentul acestora a fost că blonda nici măcar nu știe să țină paleta de culori în mod corect.

Pe lângă aceste pasiuni, Cristina a devenit expert în mașini de lux, grație iubitului ei milionar care lucrează în domeniu.

Sora lui Brigitte Pastramă arată fabulos în costum de baie, la 39 de ani! "Nu fac sport în fiecare zi, dar..."Sora lui Brigitte Pastramă arată fabulos în costum de baie, la 39 de ani! "Nu fac sport în fiecare zi, dar..."

Cristina Szeifert a absolvit Psihologia

Mai mult, în afara nenumăratelor îndeletniciri și hobby-uri pe care le are, sora lui Brigitte Pastramă are și o profesie extrem de apreciată. Cristina este psiholog.

„Imediat după absolvire, am deschis o afacere, pe care o am și astăzi – un salon de înfrumusețare foarte cunoscut în Timișoara. M-am împărțit între afacerea mea și Italia, pentru 10 ani, unde aveam contracte. A fost foarte frumos și Italia m-a făcut să cunosc o lume minunată. Participam la eventimente unde eram protagonistă, mereu în centrul atenției, și mi-am îmbogățit cultura cu lucruri extraordinare', spunea ea, potrivit protv.ro.

Citește și: Adelina Pestrițu, primul mesaj după ce a terminat tratamentul pentru coronavirus: „Nu e plăcut să fii bolnav”

Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter