Sora lui Florin Busuioc, detalii despre starea de sănătate a actorului

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în timpul unui spectacol, în Craiova. Vestea că actorul s-a prăbuşit după terminarea spectacolului a venit precum un fulger. Sora lui a făcut câteva precizări după ce acesta a fost mutat la un spital din Bucureşti!

Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a spus că starea actorului este stabilă, dar lupta pentru recuperare va fi lungă. Într-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, Raluca a spus că o rugăciune i-ar prinde bine fratelui său şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susţinere în ultimele ore.

„Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris Raluca Iorga, pe Facebook.

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova. A fost operat acolo, iar intervenţia fost finalizată cu succes.

Vestea că Florin Busuioc are grave probleme de sănătate a venit ca un șoc pentru toată lumea. Colegii din breaslă i-au transmis mesaje de susținere lui Busu, după ce acesta a făcut infarct și a fost resuscitat de trei ori.

Busu a fost transferat în București

După ce a fost operat de urgență la Spitalul de Urgență din Craiova, Florin Busuioc a fost transferat la câteva ore la Spitalul Fundeni din București, iar în prezent starea lui de sănătate este una delicată. Prezentatorul Meteo a fost adus cu elicopterul SMURD. Andreea Esca a venit să-și viziteze colegul de trust, fiind foarte îngrijorată de starea lui de sănătate.

Foto: Facebook, VIVA!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro