Sorana Darclee și Ianna Novac, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: "A ales să plece și a fost înlocuită..."

Publicat pe

Sorana și Ianna, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A. După 17 ani de pauză, trupa A.S.I.A se reunește… Totuși, Adrian Ordean, cel care a înființat grupul muzical, susținea că Irina Nicolae nu va participa la concert din motive personale. Solista a negat, însă, declarațiile acestuia și a reacționat dur. Iată cum se apără acum Sorana Darclee și Ianna Novac!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o săptămână, solistele trupei A.S.I.A anunțau că vor susține un concert spectaculos la Sala Palatului, pe 6 martie, după 17 ani de întrerupere a activității muzicale. Totuși, ceea ce trebuia să fie motiv de bucurie s-a transformat într-un scandal monstru. Adrian Ordean, cel care a înființat grupul muzical, susținea, însă, că Irina Nicolae nu le va putea acompania pe Iana Novac, Anca Neacșu, Sorana Darclee și Alina Crișan.

Sorana Darclee și Ianna Novac, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: "A ales să plece și a fost înlocuită..."Sorana Darclee și Ianna Novac, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A: "A ales să plece și a fost înlocuită..."

Reacția artistei a fost una neașteptată, susținând că a fost marginalizată și a catalogat gestul ca fiind „degradant și înjositor’. La puțin timp după declarațiile făcute de Irina Nicolae, Sorana și Ianna au reacționat. Iată cum se apăra acestea!

Citește și: Trupa A.S.I.A. se reunește după 17 ani. Când va avea loc următorul concert

Citește și: „Mi se pare degradant și înjositor'. Irina Nicolae susține că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A. Artista a răbufnit

Citește și: Jean Paler a fost discriminat de polițiștii din Germania, în urmă cu 15 ani: „Mi-au aruncat toate hainele pe șosea

Citește și: „Lucram de luni până sâmbătă, iar el mă înșela pe banii mei. Gabriela Cristea, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat

Sorana și Ianna, după ce Irina Nicolae le-a acuzat că nu a fost invitată la reuniunea A.S.I.A

Sorana Darclee susține că fosta ei colegă, Irina Nicolae, a decis să părăsească trupa cu mult înainte ca aceasta să se destrame.

„Este vorba despre reuniunea trupei A.S.I.A., nu despre un singur concept, iar Ianna este I-ul din trupa ASIA, ea a cântat alături de trupă în ultimii trei ani. A lansat albume, a avut foarte multe concerte și turnee alături e A.S.I.A. Ianna este Asia! Irina nu a fost invitată pentru că nici celeleate foste membre ale trupei nu au fost invitate. Aceasta este formulă în parte fondatoare, cu mine, Anca, Anemona, dar și Ianna, bineînțeles, care a fost, este și va rămâne A.S.I.A.

Trupa s-a reunit după 20 de ani, de dată această datorită Iannei. I-ul din trupa există, noi nu ne refacem trupa cu 8 membre. Nu toate celeleate foste colege s-au reintegrat în această poveste pe care o refacem noi acum. Irina a ales să plece din trupa înainte cu mulți ani ca trupa să fie desființată și a fost înlocuită de Ianna. Nici măcar nu a fost această idee: Dacă se dorește sau nu prezența ei. Nu există această variantă', a declarat Sorana pentru Antena Stars, potrivit Cancan.

„O să lămurim toate aceste lucruri”

De asemenea, Ianna a ținut să precizeze cum au stat, de fapt, lucrurile, dar și faptul că nu a fost vorba de excluderea Irinei din trupă.

„Noi o să facem miercuri sau joi, o să anunțe impresarul…. Facem o conferință și atunci o să lămurim toate aceste lucruri. Nu este vorba că nu este dorită. Doamne ferește! Practic, trupa s-a reunit la spectacolul meu de la Sala Palatului și a avut atât de mare succes reuniunea încât am decis să rămânem așa', a declarat Ianna.

Irina Nicolae susține că nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.

La câteva zile de la anunțul privind reuniunea trupei A.S.I.A., Irina Nicolae spune că nu a fost contactată pentru a se alătura formației.

„Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. El a fost ca tatăl meu. Omul acesta m-a văzut la un festival și m-a invitat să cânt în «Schimbul 3». Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită.

După ce am plecat din A.S.I.A., când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil. Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România.

Dar puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață. Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat deschizând pe Instagram un afiș’, a transmis ea.

sursă foto- Captură Video, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter