Sore - Primele Sărbători alături de Erin, fiica ei

Publicat pe

Sore abia aşteaptă sărbătorile de iarnă, mai ales că va fi pentru prima dată când artista ca petrece Crăciunul împreună cu Erin, fiica ei.

 

În fiecare an, familia se strânge în ziua de 25 decembrie, iar anul acesta va fi cu atât mai frumos cu cât micuţa Erin va fi prezentă.

 

„Anul acesta voi petrece primul Crăciun alături de Erin și sunt foarte încântată. Sper să îi fi transmis dragostea pentru perioada aceasta, mereu am simțit că se pot întâmpla miracole în preajma Crăciunului și acesta este unul dintre motivele pentru care mă voi strădui să îi creez și lui Erin un peisaj feeric în jurul bradului.

 

Voi petrece sărbătorile de iarnă acasă, în familie. Favoritele pentru masa de Crăciun sunt salata de boeuf și cozonacul cu nucă. Tradiția este ca în 25 decembrie, orice ar fi,  să ne strângem toată familia, să petrecem Crăciunul împreună. Cumva simt că perioada aceasta a anului ne amintește să fim buni, generoși, iubitori”, spune artista.

 

Cat priveste noaptea dintre ani, Sore spune ca nu are superstitii, dar poarta intotdeauna ceva nou. „Nu am superstiții legate de noaptea dintre ani, ci mai degrabă un obicei: să port ceva nou”, mai spune artista.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter