Sorin Brotnei s-a căsătorit civil. Nicolai Tand i-a fost naş

Publicat pe

În acest weekend, Sorin Brotnei, fostul solist de la Akcent, s-a căsătorit civil cu Ramona Ghioca, împreună cu care are o relaţie de puţin timp.

 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 1 an, iar la scurt timp, Sorin i-a cerut mna frumoasei lui iubite.  Acum au organizat căsătoria civila, urmând ca nunta să aibă loc anul viitor.

 

Petrecerea a avut loc la Cernica, iar naşii celor doi au fost un cuplu celebru: Monica şi Nicolai Tand.

 

Mireasa a îmbrăcat o superbă rochie roz pudrat, cu umerii dezgoliţi, urmând tendinţele sezonului, o creaţie Cristina Săvulescu, pe care a accesorizat-o cu sandale Zara. Sorin Brotnei a purtat un costum vişiniu, creat de designerul Adina Buzatu, accesorizat cu cămaşă albă şi cravată.

 

Monica Tand a ales pentru ceremonie o little black dress, accesorizată discret, în timp ce Nicolai a avut o ţinută foarte casual.

 

Foto: Facebook

 

Sorin Brotnei s-a căsătorit civil. Nicolai Tand i-a fost naşSorin Brotnei s-a căsătorit civil. Nicolai Tand i-a fost naş
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter