Soțul Andreei Tonciu l-a făcut praf pe CRBL, după ce artistul a înjurat-o pe brunetă, la Survivor: „Arată-ți bărbația cu mine”

Publicat pe

Soțul Andreei Tonciu l-a făcut praf pe CRBL, după ce artistul a înjurat-o pe brunetă, la Survivor. Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Aceasta participă în acest moment la competiția Survivor România, acolo unde a fost implicată deja în două scandaluri. În cel cu CRBL, artistul a înjurat-o pe brunetă. Daniel Niculescu, soțul acesteia, nu a rămas indiferent și a reacționat imediat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soțul Andreei Tonciu l-a făcut praf pe CRBL, după ce artistul a înjurat-o pe brunetă, la Survivor. Andreea Tonciu a ajuns în Republica Dominicană, unde își dorește să obțină cele mai bune rezultate pentru echipa sa. Cu toate acestea, vedeta nu a stat departe de conflicte, având deja unul cu Laura Giurcanu și altul cu CRBL. Dacă discuția dintre fete s-a finalizat destul de rapid, în cazul polemicii cu artistul, situația a ieșit de sub control. Acesta i-a adresat cuvinte grele brunetei, însă soțul ei nu a rămas indiferent. Iată ce a spus!

Soțul Andreei Tonciu l-a făcut praf pe CRBL, după ce artistul a înjurat-o pe brunetă, la Survivor: „Arată-ți bărbația cu mine'Soțul Andreei Tonciu l-a făcut praf pe CRBL, după ce artistul a înjurat-o pe brunetă, la Survivor: „Arată-ți bărbația cu mine'

După ce Andreea Tonciu și CRBL au avut un schimb acid de replici, soțul brunetei a intervenit, printr-un mesaj pe rețelele de socializare. El a fost foarte deranjat de situația apărută în competiție! Iată cum a reacționat soțul Andreei Tonciu, după ce CRBL a înjurat-o pe brunetă, la Survivor România!

Citește și: Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor:„S-a temut să nu fi…

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022.E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Ce comentariu a lăsat Anamaria Prodan la o poză cu Reghe și fiul lui, Luca:„Bravo. Să-l…

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie

Soțul Andreei Tonciu l-a făcut praf pe CRBL, după ce artistul a înjurat-o pe brunetă, la Survivor

Cum a reacționat soțul Andreei Tonciu, după ce CRBL a înjurat-o pe brunetă, la Survivor România. Daniel Niculescu nu s-a putut abține și a avut o reacție extrem de dură pe rețelele de socializare. Se pare că soțul Andreei Tonciu a fost extrem de deranjat de modul în care CRBL i-a vorbit brunetei.

'Nu își e rușine să vorbești numai cu p***a? Arată-ți bărbația prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță și poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi', a scris acesta pe Instagram.

Soțul Andreei Tonciu, către CRBL: „Ne vedem în curând'

Cum a reacționat soțul Andreei Tonciu, după ce CRBL a înjurat-o pe brunetă, la Survivor România. Daniel Niculescu nu doar că a ridicat un semnal de alarmă cu privire la jignirile pe care artistul i le-a adresat brunetei, ci a și transmis un mesaj extrem de dur. Se pare că bărbatul o apără pe partenera sa de viață până în pânzele albe.

'Arată-ți bărbația cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu 'bărbații' din ziua de azi, în special domnul CRBL care mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune, că dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atitudinea acestui 'domn' nea Caisă. Ne vedem curând nea Caisă', a adăugat el.

Sursă foto: Arhivă VIVA, Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter