Soția lui Bruce Willis a transmis un mesaj în lacrimi, de ziua actorului: "Mi-am început dimineața plângând"

Publicat pe

Soția lui Bruce Willis a transmis un mesaj în lacrimi, de ziua actorului. Bruce Willis, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD), la puțin timp, după ce și-a anunțat retragerea din actorie. Pe 19 martie, Bruce Willias a împlinit 68 de ani și întreaga familie a fost alături de el, inclusiv fosta parteneră, Demi Moore. Actuala soție a actorului a izbucnit în lacrimi în timpul unui clip postat pe InstaStory.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Bruce Willis a transmis un mesaj în lacrimi, de ziua actorului. Actorul Bruce Willis și-a celebrat ziua de naștere pe 19 martie, când a împlinit 68 de ani. Bruce Willis, diagnosticat recent cu demență frontotemporală, a avut parte de dragostea întregii familii, care i-a fost alături și au perecut momente minunate împreună. Actorul a fost sărbătorit acasă, alături de actuala parteneră de viață, Emma Heming, dar și de Demi Moore, și copii din mariajul cu aceasta. Emma Hemming a împărtășit fainilor, de ziua soțului ei, un clip în care izbucnește în lacrimi și le mulțumește fanilor pentru susținere.

Soția lui Bruce Willis a transmis un mesaj în lacrimi, de ziua actorului: "Mi-am început dimineața plângând"Soția lui Bruce Willis a transmis un mesaj în lacrimi, de ziua actorului: "Mi-am început dimineața plângând"

Soția lui Bruce Willis a transmis un mesaj în lacrimi, de ziua actorului

Bruce Willis a împlinit 68 de ani și celebrat acasă, înconjurat de întreaga familie. Actuala sa parteneră, Emma Heming, alături de care, actorul are două fiice, a împărtășit pe social-media emoțiile care au copleșit-o de ziua soțului ei..

„Azi este ziua soțului meu, mi-am început dimineața plângând, după cum vedeți după ochii mei umflați, consider că este important să vedeți toate aspectele situației. Primesc adesea mesaje, în care oamenii îmi spun „ești atât de puternică”, „nu știu cum te descurci”.Răspunsul meu este că n-am de ales, mi-aș fi dorit să existe alternativă, dar de asemenea sunt mamă a doi copii și trebuie să fiu puternică.

Soția lui Bruce Willis: „Am momente de tristețe în fiecare zi”

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming a avut un discurs sfâșietor pe Instagram, în care a împărtășit emoțiile prin care a trece. Partenera actorului a realizat și un colaj de clipuri în care Bruce Willis este surprins așa cum publicul nu l-a văzut niciodată, în rolul de tată și soț.

„Am momente de tristețe în fiecare zi. Durere în fiecare zi. Și o simt cu adevărat astăzi, de ziua lui de naștere. Așa că am realizat acest reel (clip video scurt), pe care îl postez de ziua de naștere a soțului meu. Nu știu de ce fac asta, având în vedere că aceste clipuri, sunt ca un pumnal în inima mea. Dar, o fac și pentru mine, și pentru voi, pentru că știu cât îl iubiți pe soțul meu.

Citește și: Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență. Familia actorului a făcut anunțul: „Boala a avansat”

Citește și: Bruce Willis și-a modificat testamentul. La cine va ajunge cea mai mare parte din averea actorului: „A vrut să se asigure că…'

E iubire pură. Și, la rândul lui, este foarte iubit. Și îl voi iubi mereu. La mulți ani, dragul meu! Dorința mea pentru ziua lui Bruce este să vă rugați în continuare pentru el, pentru că sufletul lui sensibil va simți asta. Vă mulțumesc că îl iubiți și că aveți grijă de el', a declarat Emma Heming pe Instagram.

Demi Moore, fosta soție a lui Bruce Willis, alături de actor

La ziua de naștere a lui Bruce Willis a fost prezentă și fosta parteneră de viață, Demi Moore, împreună cu cele trei fiice ale lor, Rumer (34 de ani), Scout LaRue Willis (31 de ani) și Tallulah (28 de ani)

Demi Moore și Bruce Willis au divorțat în anul 2000, după 13 ani de căsnicie, dau au în continnuare o relație frumoasă.

Bruce Willis mai are două fiice cu Emma Hemming, actuala soție, este vorba de Mabel (10 ani) și Evelyn (8 ani. Din păcate, boala cu care a fost diagnosticat Bruce Willis este un alt motiv ca familia să fie și mai unită. La finele anului trecut, Rumer, fiica cea mare a lui Demi și a lui Bruce, a anunțat că este însărcinată, așa că cei doi foști soți vor deveni bunici pentru prima oară.

FOTO: Hepta Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă