Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restricție! Când trebuie să meargă prezentatorul Kanal D în instanță

Publicat pe

Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restricție la tribunal! Prezentatorul de la Kanal D va ajunge mâine, 7 octombrie 2021, în fața instanței după ce soția lui, Iulia Sabbagh a cerut ordin de restricție împotriva lui. Încă nu se știu cauzele pentru care Iulia a apelat la această măsură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Christian Sabbagh va merge mâine în fața judecătorilor, iar cea care l-a reclamat este propria sa soție. Iulia Sabbagh a decis să emită un ordin de protecție împotriva acestuia, deși părea că lucrurile funcționează între ei. Aceasta a depus în urmă cu două zile o plângere la Judecătoria Sectorului 4 din București.

Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restricție! Când trebuie să meargă prezentatorul Kanal D în instanțăSoția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restricție! Când trebuie să meargă prezentatorul Kanal D în instanță

Iulia a ridicat un ordin de protecție împotriva soțului ei, însă motivele încă nu sunt cunoscute. Se pare că cei doi au probleme în căsnicie, chiar dacă de-a lungul timpului nu au vorbit niciodată despre acest aspect.

Citește și: Christian Sabbagh a transformat casa pentru cei patru copii ai săi:„În living nu mai avem covoare!'

Citește și: Christian Sabbagh a făcut nunta și botezul în secret!Primele imagini cu mireasa

Citește și: Brigitte Pastramă încă îi plătește chirie lui Ilie Năstase, la 3 ani de la divorț:„Nu suntem cu banii la pământ'

Citește și: Ce afacere și-a deschis Laurette în pandemie:„Nu are de ce să-mi fie rușine'

Soția lui Christian Sabbagh a cerut ordin de restricție la tribunal

Iulia Sabbagh a plecat hotărâtă la Judecătoria Sectorului 4 din București pentru a obține un ordin de protecție împotriva soțului ei, potrivit spynews.ro. Momentan nu se știu cauzele, mai ales că cei doi nu aveau probleme în cuplu. Aceștia nu au vorbit niciodată despre eventualele conflicte, însă soția prezentatorului a simțit nevoia de a apela la tribunal. Acest document se eliberează doar atunci când victima este supusă unor pericole reale.

Conform legii, „ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri – obligaţii sau interdicţii:

a) evacuarea temporară a agresorului din locuinţa familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;

b) reintegrarea victimei şi, după caz, a copiilor, în locuinţa familiei; Reintegrarea se va face numai după evacuarea agresorului.

c) limitarea dreptului de folosinţă al agresorului numai asupra unei părţi a locuinţei comune atunci când aceasta poate fi astfel partajată încât agresorul să nu vină în contact cu victima;

d) cazarea/plasarea victimei, cu acordul acesteia, şi, după caz, a copiilor, într-un centru de asistenţă;

e) obligarea agresorului la păstrarea unei distanţe minime determinate faţă de victimă, faţă de membrii familiei acesteia, ori faţă de reşedinţa, locul de muncă sau unitatea de învăţământ a persoanei protejate;

f) interdicţia pentru agresor de a se deplasa în anumite localităţi sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;

g) obligarea agresorului de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere; Această obligație nu se aplică în prezent.

h) interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima; i) obligarea agresorului de a preda poliţiei armele deţinute; j) încredinţarea copiilor minori sau stabilirea reşedinţei acestora.

Alin 3 – Prin aceeaşi hotărâre, instanţa poate dispune şi suportarea de către agresor a chiriei şi/sau a întreţinerii pentru locuinţa temporară unde victima, copiii minori sau alţi membri de familie locuiesc ori urmează să locuiască din cauza imposibilităţii de a rămâne în locuinţa familială'.

Cum s-au cunoscut cei doi

Prezentatorul TV a început o relație cu Iulia Sabbagh în momentul în care el era căsătorit cu Louise. Între cei doi este o diferență de 19 ani, dar acest lucru nu i-a împiedecat să se căsătorească.

„Am cunoscut-o pe Iulia la Istanbul, era manechin într-o prezentare de modă la care fusesem invitat. Mi s-a părut fascinant că nu ştia cine sunt, pentru că trăia în Spania de foarte mulţi ani. Era foarte frumoasă şi a fost ca o lovitură de fulger când am văzut-o. Am schimbat numere de telefon, am vorbit mult timp la telefon şi am reuşit să o conving să fim împreună', spunea jurnalistul în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Libertatea și Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter