Drama lui Jamie Oliver. Soția lui a trecut printr-o traumă de nedescris: a suferit cinci avorturi spontane

Publicat pe

Juliette Norton, soţia lui Jamie Oliver, a dezvăluit că, de când s-a născut fiul ei River în 2017, ea a mai suferit încă trei avorturi, unul dintre acestea fiind pe timpul pandemiei. Femeia a vorbit despre copiii pe care i-a pierdut, dar și despre trauma prin ca a trecut, spunând că își mai dorește un copil, asta deși se îndreaptă spre vârsta de 50 de ani.

Luna trecută, ea a făcut un un videoclip pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a căsniciei, dar în acelaşi timp a adus un omagiu celor cinci „steluţe de pe cer' pe care le-a pierdut.

Cei doi au împreună cinci copii: Poppy, 18 ani, Daisy, 17 ani, Petal, 11 ani, Buddy, nouă şi River, trei ani. 

Juliette sau Jools, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit că, de la naşterea fiului său River, în 2017, a suferit trei avorturi, dintre care unul a fost în urmă cu doar câteva săptămâni, scrie Daily Mail. 

Într-un podcast, gazda emisiunii a menţionat că Jamie şi Jools şi-ar dori şi cel de-al şaselea copil înainte ca soţia bucătarului să împlinească 47 de ani anul viitor. 

„Chiar dacă am avut trei avorturi de atunci şi mă gândesc… că nu ştiu. Vreau, dar trebuie să ştiu că, din punct de vedere mental, este o idee bună. Şi, de asemenea, din punct de vedere fizic, pentru că am aproape 46 de ani. Aşadar, este o situaţie un pic neplăcută. Jamie este pregătit pentru asta. Vedem peste încă un an şi atunci chiar voi închide acest capitol pentru că sunt fericită în ceea ce priveşte familia mea', a povestit aceasta. 

Jools a recunoscut, de asemenea, că nu i-a spus mamei sale despre cel mai recent avort spontan, spunând: „Cred că a fost a doua situaţie de acest gen, cu adevărat periculoasă pentru mine, aşa că familia mea nu vrea să fac asta din nou'.

Au sărbătorit 20 de ani de căsătorie

Jamie și Jools au sărbătorit 20 de ani de căsătorie. Ea a postat un videoclip de la nunta lor din anul 2000, la biserica All Saints din Rickling, Essex (UK) unde au fost văzuţi dansând.

„20 ani de căsătorie !! 20 de ani minunaţi, fericiţi, distractivi. Sunt măritată cu cel mai bun prieten al meu … trebuia să ne reînnoim jurămintele în această vară, dar asta poate aştepta!'

Drama lui Jamie Oliver. Soția lui a trecut printr-o traumă de nedescris: a suferit cinci avorturi spontaneDrama lui Jamie Oliver. Soția lui a trecut printr-o traumă de nedescris: a suferit cinci avorturi spontane

„Avem cinci copii minunaţi şi ne-am găsit cele cinci steluţe pe cer, după ce le-am pierdut. Mulţumesc că mă iubeşti', a scris aceasta. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter