Soția lui John Legend, imagini de red carpet interzise minorilor

Publicat pe

Modelul Chrissy Teigen (30) a fost o apariție de neuitat la American Music Awards, însă nu doar prin frumusețea ținutei, ci mai ales prin croiala rochiei care a lăsat la vedere…tot. Spre deliciul blitzurilor, rar s-a mai văzut pe covorul roșu o astfel de gafă.

 

Deși anul acesta a născut o fetiță, soția cântărețului John Legend (38) arată fabulos. Probabil aceasta a fost intenția vedetei la American Music Awards, aceea de a-și pune în evidență formele, însă ținuta sumară, pe sub care nu purta nimic, a dezvăluit mai mult decât s-a dorit.

 

După ce și-a dat seama de incident, Chrissy, aflată la brațul soțului ei pe covorul roșu, a petrecut restul serii încercând să acopere cu mâinile părțile mai expuse ale rochiei marca Yousef Akbar. Ba chiar a trebuit să urce pe scenă pentru a introduce momentul artistic al lui John Legend.

 

Simțul umorului s-a dovedit, totuși, salvator, căci a doua zi după eveniment, modelul a postat pe rețelele sociale o fotografie din seara cu pricina, în care și-a cerut scuze pentru eventualele daune fizice sau psihice provocate de micul incident, adăugând că îi datorează mulțumiri infinite clinicii de epilare cu laser la care a apelat chiar înainte de eveniment.

 

Oana Popoiag, Foto: Hepta, www.yousefakbar.com, Facebook

 

Soția lui John Legend, imagini de red carpet interzise minorilorSoția lui John Legend, imagini de red carpet interzise minorilor

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter