Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului: "Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!"

Publicat pe

Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului. Văduva lui Nosfe nici măcar nu vrea să ia în calcul o nouă relație, după moartea soțului ei, de pe 16 octombrie, și e hotărâtă să țină doliu pe viață. Mădălina Crețan a postat recent, pe rețelele de socializare, un mesaj impresionant, prin care i-a făcut o promisiune bărbatului pe care l-a iubit, aceea că nu-și va reface viața cu altcineva.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului. Nosfe s-a stins fulgerător pe 16 octombrie, în casa lui din Balotești, lăsând în urmă o durere nemărginită. Acum, la o lună de la decesul artistului, soția lui a făcut o declarație emoționantă. Mădălina avea o relație extrem de apropiată cu partenerul ei, iar în prezent se luptă cu durerea pierderii suferite.

Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului: "Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!"Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului: "Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!"

Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului

Mădălina Crețan i-a fost alături partenerului său în ultimele clipe de viață, când artistul s-a prăbușit fără suflare în locuința lor din Balotești, asta după ce cu două ore înainte se afla pe scenă alături de trupa din care făcea parte, Șatra Benz.

Rapperul avea doar 37 de ani când inima sa a cedat. Cântărețul s-a stins fulgerător din viață din cauza unui infarct miocardic.

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice ‘îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta, care o să se termine așa, după 9 ani’, am să aleg la nesfârșit viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați, în alte 1000 de vieți, nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris soția lui Nosfe pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu regretatul rapper.

Nosfe avea o fiică, de numai 7 ani

Mădălina și Nosfe au împreună o fetiță de numai 7 ani, care își iubea enorm tatăl.

'Simt că trebuie să iubesc sute de oameni și să mă iubească sute de oameni ca să se umple măcar un pic din gol', scria Mădălina recent, în dreptul unei fotografii în care apare alături de cel care i-a fost soț.

Citește și: Câți bani s-au strâns la nunta lui Armin Nicoară și a Claudiei Puican:„Mama a luat plicurile. Nu m-am dus să…’

Citește și: Schimbări la Facebook și Instagram.Ce va fi diferit de la 1 decembrie

Citește și: Un bebeluș de două luni a fost găsit mort în casă, la Ploiești.Mama are 15 ani, iar tatăl s-a ales cu dosar penal

Mesajul văduvei lui Nosfe i-a emoționat pe fanii artistului

Rândurile scrise de soția lui Nosfe nu au putut fi trecute cu vederea de către fanii artistului. Internauții au rămas impresionați de mesajul Mădălinei Crețan și dragostea nemărginită pentru tatăl fetiței sale:

„Ce iubire frumoasă, pură și veșnică”, „Putere multă îți doresc, ești un om minunat!”, „Îți suntem alături, vă iubim!”, „După o asemenea pierdere cred că durerea nu va trece niciodată, doar înveți zi de zi cum e să trăiești fără persoana iubită alături”,

„Cât de frumos poți să îți exprimi sentimentele și în momentele acestea…”, „Pur și simplu este excepțional ce ne exprimi!!!”, „Vă veți reîntâlni în altă viață”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor de pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Mădălina și Nosfe

Mădălina Crețan și Nosfe s-au cunoscut în urmă cu șase ani. La vremea aceea, artistul se afla deja într-o altă relație de cinci ani, însă, în cele din urmă, rapperul a ales-o pe Mădălina. Ulterior, a apărut pe lume singurul lor copil, fiica lor, Iris, iar cei doi și-au unit destinele la cununia civilă.

„Din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă. Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască.

Eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: „Dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard'. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. Am suferit', a povestit soția artistului la Antena Stars.

Și Nosfe a dezvăluit că a suferit și nu i-a fost deloc ușor să ia o decizie.

„Și eu am suferit, să știi. Eu țin foarte mult la oameni în general și nu-mi place să fac rău oamenilor, adică eu caut tot timpul să dau o veste proastă în cel mai frumos mod posibil. Deși câteodată este o prostie și mai bine direct.

Acum am învățat asta. Automat atunci când s-a apropiat sfârșitul relației, eu mi-am dat seama, fiind foarte cerebral, cum a spus și soția, că am luat decizia', a precizat și Nosfe, potrivit aceleiași surse.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter