Soția lui Valentin Uritescu, primele declarații după ce actorul a fost internat: „I s-a întâmplat acest necaz. Sunt foarte îngrijorată”

Publicat pe

Soția lui Valentin Uritescu a făcut primele declarații după ce actorul a fost internat în spital. Valeria Uritescu a făcut câteva dezvăluiri despre starea de sănătate a maestrului, după ce s-a spus că medicii ar încerca să-l stabilizeze în aceste momente. Aceasta a menționat că artistul nu e pe moarte, însă recunoaște că e foarte îngrijorată pentru el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Valeria, soția lui Valentin Uritescu, a oferit primele declarații după ce actorul a fost internat în spital. Partenera artistului bolnav de Parkinson de la 33 de ani a dezvăluit că acesta se află internat într-un centru de îngrijire modern, ce seamănă mai degrabă cu un hotel, de mai mult timp. Acum câteva ore, însă, maestrului i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost internat într-un spital privat.

Soția lui Valentin Uritescu, primele declarații după ce actorul a fost internat: „I s-a întâmplat acest necaz. Sunt foarte îngrijorată'Soția lui Valentin Uritescu, primele declarații după ce actorul a fost internat: „I s-a întâmplat acest necaz. Sunt foarte îngrijorată'

Conform spuselor ei, soția lui Valentin Uritescu trebuia să-l viziteze astăzi, 11 mai, dar a fost contactată telefonic și anunțată că maestrul a fost internat pentru unele investigații medicale. Totodată, ea a precizat că artistul în vârstă de 80 de ani a fost internat de urgență într-un spital privat, după ce s-a simțit rău, din cauza problemelor cu tensiunea.

Citește și: Actorul Valentin Uritescu, în stare gravă la spital.Doctorii încearcă să-l stabilizeze

Citește și: Cum se simte Valentin Uritescu la 80 de ani, după o luptă grea cu boala Parkinson:”El a cerut să fie dus într-un centru medical”

Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat:”Mă accepți așa cum e…”

Citește și: Anamaria Prodan, declarații înainte ca Reghe să devină din nou tată:„E o chestie de respect pentru familia mea și pentru încă soțul meu'/ EXCLUSIV

Soția lui Valentin Uritescu, primele declarații după ce actorul a fost internat

În același timp, pentru a elimina orice eventuală speculație, Valeria Uritescu a precizat că actorul nu este pe moarte. A recunoscut însă că e bolnav de mulți ani.

„Aștept și eu vești. A fost dus la un spital particular. Este internat pentru investigații. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea… . Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat iar azi, după i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva.

Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă. Este bolnav de ani de zile. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor… Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații. El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…', a declarat soția lui Valentin Uritescu pentru Fanatik.

Valentin Uritescu locuiește într-un cămin modern de îngrijire, de peste 2 ani

Așadar, de mai bine de doi ani, Valentin Uritescu locuiește într-un cămin modern de îngrijire. În cadrul complexului, el are parte atât de tratament, cât și de multă atenție.

„De doi ani de zile stă aici, poate mai mult. Arată foarte bine. E mai bine ca la hotel. Acolo l-am trimis, pentru că merită să stea într-un loc bun, unde este îngrijit! Și azi, pentru că s-a simțit rău, a fost transportat la un spital privat pentru investigații, așa cum v-am spus deja. Nu m-am mai dus în vizită la el, aștept vești. Asta e tot!', a adăugat ea.

Boala l-a adus pe actor în prag de sinucidere, în urmă cu mulți ani

În urmă cu mulți ani, Valentin Uritescu făcea mărturisiri cutremurătoare despre clipa în care a aflat de ce boală suferă. Actorul povestea că lua un medicament care avea niște reacții secundare teribile și că îi venea să se sinucidă. Din fericire, Dumnezeu l-a ajutat să depășească perioada delicată.

„Timp de doi ani şi ceva am umblat pe la toţi doctorii. Am început cu un medic din Piatra Neamţ. „Ai Sindrom Extrapiramidal!’. Am venit acasă, m-am uitat în Dicţionarul Sănătăţii şi m-am îngrozit: o boală teribilă, degenerativă. Am stat 10 zile internat şi medicul mi-a spus: „Nu-i chiar Parkinson, dar e cam pe-acolo!’.

Luam un medicament care are nişte reacţii secundare teribile. Îmi venea să mă sinucid. Când mergeam pe stradă şi vedeam un camion, îmi venea să intru în el. M-am dus la Icoana Maicii Domnului, am îngenuncheat şi am plâns.

Apoi, am ridicat privirea către icoana lui Iisus Hristos: „Doamne, te rog ajută-mă, mai dă-mi cinci ani, să văd ce se alege din mine!’. Şi mi-a dat treizeci şi ceva de ani!’, spunea marele actor, pentru ziarullumina.ro.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter