Special Viva! Bebe Cotimanis dă proba de talent

Publicat pe

Constantin Cotimanis, actorul din juriul emisunii Românii au talent', a răspuns întrebărilor VIVA!', înaintea sezonului cinci al emisiunii, care va începe vineri, 13 martie, la Pro TV. Bebe Cotimanis ne vorbeşte despre primele nume care îi vin în minte când e vorba despre talent, despre trecutul său de fotbalist la Steaua, dar şi despre mama sa nonagenară.

 

Bebe Cotimanis1

 

VIVA!: Care e cel mai supraapreciat talent al tău? Dar cel mai subapreciat?

Nu cred că am un talent foarte mare. Caut întotdeauna să devin om', să fiu mai bun, iar asta poate fi un talent uriaş, dacă-ţi reuşeşte.

 

Ce talent moşteneşti de la ai tăi?

Răbdarea am moştenit-o de la mama, iar plăcerea de a bea cu prietenii, de la tata (râde).

 

În copilărie, ce talent al celorlalţi te râcâia cel mai tare?

Am făcut fotbal la Steaua când aveam 10 ani. Atunci am văzut copii mult mai talentaţi decât mine. Eu eram un foarte bun organizator şi ocupam postul de mijlocaş. Nu aveam driblingul atacanţilor şi nici apărarea fundaşilor, aşa că am ales calea de mijloc (râde).

 

Cine e cel mai talentat om pe care-l cunoşti?

Faptul că sunt în juriu la' Românii au talent' mă face să văd talente în permanenţă. Dar dacă ar fi să aleg câteva persoane la care-mi zboară gândul în momentul în care ma gândesc la talent', atunci aş spune fără ezitare că aceştia ar fi Ştefan Iordache, Gheorghe Dinică, Emil Hossu, George Constantin şi Adrian Pintea. Înainte de fiecare spectacol mă rog pentru ei şi mă înfrupt întotdeauna din talentul şi bunătatea lor.

 

Cine e cel mai talentat membru al echipei de juraţi şi prezentatori din emisiunea voastră?

Cei mai talentaţi suntem noi, toţi 6.Am descoperit treptat, împreună, talentul de a ne înţelege foarte bine şi de a forma o adevărată echipă. Nu e uşor, dar ne-a reuşit. Acum, aşteptăm şi părerea publicului.

 

Talentul cărui român e cel mai cunoscut acum şi în afara țării?

Aceasta este o întrebare la care fiecare poate răspunde diferit. În momentul de faţă, singurul nume care îmi vine în minte, şi pe bună dreptate, este cel al Simonei Halep. Tuturor ne e la îndemână să spunem numele ei şi sunt bucuros de acest lucru. Dupa 89, ne-a lipsit un astfel de nume, iar acum, în sfârşit, îl avem şi ne mândrim cu el pentru că avem toate motivele s-o facem.

 

Dacă n-ai fi înjuriu, te-ai uita la această emisiune?

M-am uitat mereu cu plăcere la Românii au talent'. E un soi de Discovery, te pune la punct cu ceea ce există în sufletele românilor. De aceea, emisiunea are atâta succes la nivel global. Te readuce în actualitate, stăm bine la talent şi îndemânare, iar asta mă bucură nespus.Nu e deneglijat însă că descoperim din când în când şi oameni uşor debusolaţi (râde).

 

Cum i-ai descrie cuiva care nu te-a văzut niciodată în acest show cu ce te ocupi la „Românii au talent'?

Mă ocup cu un lucru groaznic, pe care l-am evitat toată viaţa – judecarea oamenilor. De aceea, situaţia este foarte delicată. Trebuie să-i judeci, dar să nu-i răneşti, iar chestia asta nu-mi reuşeşte întotdeauna.

 

Eşti obsedat de audiențe? Compari rating-urile a doua zi după emisiune?

Nu, deloc.Pot spune că sunt obsedat mai degrabă de calitate.

 

Citeşti comentariile fanilor din rețelele de socializare în ceea ce te priveşte? Te irită cele nefavorabile – le răspunzi?

Într-un timp am citit, dar erau periculos' de favorabile, aşa că am suprimat obiceiul.

 

Care e partea cea mai bună a faptului că apari la televizor?

M-am obişnuit (râde)

 

Care mai e viaţa ta?

Viaţa mea este legată strict de mama mea, care se apropie de 90 de ani şi mă bucur că pot sta zi de zi cu ea. Lucrul acesta nu mi-a reuşit până acum vreo patru ani, având o fire cam călătoare. De asemenea, mă bucur de faptul că stau departe de Bucureşti şi am familia lângă mine.

 

Horia Ghibuţiu, Foto: Pro TV

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter