„Spectre”, cel de-al 24-lea film din seria „James Bond” a fost lansat în România în stil britanic

Publicat pe

Vedetele din România au vizionat în avanpremieră „SPECTRE', cel de-al 24-lea film din celebra franciză britanică „James Bond', după ce cel mai nou film din seria „James Bond' a avut parte de o premieră internaţională regală, la care au participat Ducele şi Ducesa de Cambridge şi Prinţul Harry, alături de actorii Daniel Craig, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Naomie Harris, Christoph Waltz.

 

SPECTRE' este şi cel de-al patrulea film cu actorul Daniel Craig în rol principal, după „Casino Royale' (2006), „Quantum of Solace' (2008) şi „Skyfall' (2012).

 

În doar şapte zile de la lansare, filmul a întrecut toate recordurile de box office din Regatul Unit şi a înregistrat încasări de aproximativ 63,8 milioane de dolari, devenind filmul cu cea mai bună deschidere din toate timpurile, în UK.

 

 

 

„Spectre', cel de-al 24-lea film din seria „James Bond' a fost lansat în România în stil britanic„Spectre', cel de-al 24-lea film din seria „James Bond' a fost lansat în România în stil britanic
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter