Spiritele s-au încins la Chefi la cuțite! Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost la un pas de bătaie

Publicat pe

Spiritele s-au încins la Chefi la cuțite. Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu au fost la un pas să se ia la bătaie. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca lucrurile să degenereze atât de mult, iar concurenții au rămas uimiți de ceea ce vedeau.

Aseară, 7 ianuarie, lupta nu s-a dat doar în bucătărie, ci și între doi dintre cei trei chefi. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost la un pas de bătaie, după ce situația din emisiune a luat o întorsătură neaștepată. Totul a început când concurenții din echipa galbenă, cea a lui Chef Scărlătescu, au mers să gătească pe aragazul celor din echipa roșie, cea a lui Chef Dumitrescu. De la acest lucru a izbucnit un scandal imens între cei doi chefi, ba chiar Florin Dumitrescu a trântit un sul de hârtie de bucătărie pe masa pe care erau așezate farfuriile echipe galbene și a fost la o secundă să dărâme o farfurie, moment în care Cătălin Scărlătescu a luat foc.

Între cei doi chefi a fost un schimb dur de replici, ba chiar Chef Scărlătescu l-a îmbrâncit pe Chef Dumitrescu. 'Pleacă de aici! Nu ți-a luat nimeni nimic. Du-te de aici. (…) Nu mai vorbesc cu el. Nu mai vorbesc cu alintatul ăsta. Sezonul trecut din mizerie nu m-a scos', a strigat Chef Scărlătescu.

'A fost o greșeală că i-am atins farfuria. Nu am eu nicio treabă să-i stric eu lui farfuriile că și le-a stricat singur', a spus Florin Dumitrescu.

Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut primul concurent din echipa galbenă

Cea de-a cincea confruntare pe echipe din cel de-al șaselea sezon al celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite', a fost una plină de tensiune, în care cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și cei 14 concurenți din echipele lor au resimțit puternic presiunea la bancurile de lucru. Tema probei pe echipe a fost luni seara una cu… multe straturi, adică mâncarea în straturi, având ca ingrediente principale cartoful, foietajul și pastele. Preparatele realizate de cele trei echipe, galbenă, albastră și roșie, conduse de chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost jurizate în această ediție de invitații speciali ai serii, piloții de raliu. La finalul ediției a fost eliminat Marian Rusu, din echipa condusă de chef Scărlătescu.

În cele 75 de minute puse la dispoziție, cele trei echipe au avut de pregătit câte un fel de mâncare în straturi. Galbenii lui chef Scărlătescu au făcut lasagna, albaștrii lui chef Bontea au ales musacaua, pe când roșii lui chef Dumitrescu au riscat și au mers pe desert, pregătind un millefeuille cu cremă de mascarpone și vanilie.

Invitații speciali ai ediției, piloții de raliu care au jurizat cele trei preparate au considerat desertul ca fiind cel mai pe gustul lor. A fost cel de-al treilea battle câștigat de Florin Dumitrescu în actualul sezon.

Duelul serii a adus din nou în fața bancului de lucru echipele galbenă și albastră, pe o temă… gratinată, căci fiecare concurent a trebuit să gătească în doar 60 de minute ceva gratinat.  Termenul gratinat' le-a creat probleme concurenților, mulți dintre ei neștiind exact ce presupune acesta. Astfel, la finalul probei, în destule farfurii nu a existat gratinul.

Concurentul care a întrunit cel mai mic punctaj acordat de chefi, în urma căruia a fost  eliminat din concurs, a fost Marian Rusu, din echipa galbenă. Simt că am pierdut doar pe mâna mea. Am fost prea ambițios… Mă bucur însă că am cunoscut aici oameni frumoși. Le urez succes celorlalți concurenți, iar cel mai bun să câștige', a spus Marian, cu lacrimi în ochi. Acesta este primul concurent pe care chef Scărlătescu îl pierde în etapa battle-urilor.

Spiritele s-au încins la Chefi la cuțite! Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost la un pas de bătaieSpiritele s-au încins la Chefi la cuțite! Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost la un pas de bătaie

Citește și: Smiley și Gina Pistol, dați de gol de Cătălin Scărlătescu. Relația lor este din ce în ce mai serioasă: 'În sfârșit cred că…'

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, surpriză inedită din partea soției și a celor două fetițe

FOTO: PR, Captură YouTube 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter