Ce spune Ștefan Popescu despre meniurile de la nunți, în 2025. Celebrul bucătar a explicat recent că mirii din zilele noastre aleg pentru masa de la nuntă mâncăruri tradiționale de teamă că invitații nu vor înțelege sau accepta mâncăruri mai moderne. Iată ce declarații a făcut juratul de la Chefi la cuțite recent!
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Cuprins
În anul 2025, meniurile de nuntă continuă să fie un teren al compromisurilor între dorințele mirilor și așteptările invitaților. Ștefan Popescu a vorbit despre presiunile care îi determină pe tineri să aleagă preparate tradiționale, de teamă că invitații nu vor înțelege sau accepta mâncăruri mai moderne.
Citește și: Cine este Chef Ștefan Popescu, jurat la Chefi la Cuțite. E căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier
Ce spune Ștefan Popescu despre meniurile de la nunți, în 2025
Ștefan Popescu a vorbit recent despre meniurile de la nunți, în anul 2025. Celebrul bucătar a spus că invitații, în special cei veniți din zonele rurale, ar putea fi reticenți față de preparatele mai moderne sau neobișnuite, iar acest lucru determină mirii să meargă pe rețete clasice.
Juratul de la Chefi la cuțite a vorbit și despre propria sa experiență personală. El a declarat că la nunta sa din anul 2006 nu a acordat mare atenție meniului, astfel că a optat pentru mâncăruri tradiționale.
„Ei (n.r.: mirii) poate vor să aibă un meniu diferit, dar nu schimbă prea multe, pentru că se gândesc la invitați. La modul că „vine neamul de la țară, le dau nu știu ce și pleacă spunând că n-au mâncat nimic. Am avut situații când invitații nu mâncau pentru că nu știau ce e în farfurie sau pentru că arăta altfel decât erau ei obișnuiți.
La nunta noastră din 2006 n-am dat importanță, n-am făcut nici degustare. Am avut un aperitiv clasic, sarmale și un șalău și niște baby morcovi și broccoli. Chiar mă gândeam cum de-am acceptat eu așa ceva?!', a povestit bucătarul pentru okmagazine.ro.
De ce a renunțat bucătarul la domeniul hotelier, după 20 de ani de muncă
Mai mult decât atât, Ștefan Popescu a explicat de ce a renunțat la domeniul hotelier, după 20 de ani de muncă. În prezent, bucătarul este jurat la Chefi la cuțite și se ocupă de evenimente în cadrul firmei sale.
„Eu am renunțat la hotelărie în 2018, după 20 de ani de lucru în domeniu, și am început să ofer consultanță și să fac evenimente, iar ulterior am înființat o firmă pentru a putea permanentiza colaborarea cu cei din echipa mea. Practic, mergeam cu echipa mea la un salon de evenimente, dar când se încheia sezonul ce făceam? Nu puteam să le spun oamenilor să-și caute de muncă până în primăvară. Așa că am găsit o formulă prin care să rămână angajații mei.
Lucrez cu Bogdan (n.r.: fratele lui), care este și el bucătar', a mai adăugat el.
:contrast(8):quality(75)/https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2025/06/001-cover-105.jpg)
Cum reușește Ștefan Popescu să se mențină în formă, deși degustă multe preparate la Chefi la cuțite
Cum reușește Ștefan Popescu să se mențină în formă, deși degustă multe preparate în emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1. Celebrul chef a declarat că este atent la dulciuri și să nu mănânce seara, deoarece nu-și dorește să se îngrașe.
„Eh, nu-s prea fit. Mă mai restricționez, mai ales de la dulciuri, iar seara încerc să nu mai mănânc. Eu am burtă de dulciuri (n.r.: râde)', a spus juratul de la Chefi la cuțite pentru sursa citată anterior.
Sursa foto: Facebook/ Instagram