Ștefan Bănică, după ce s-a anunțat că fiica și fiul lui vor juca în "Liceenii": "M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor"

Publicat pe

Ștefan Bănică a reacționat la scurt timp după ce în mediul online a apărut știrea conform căreia copiii săi cei mari, Violeta și Radu Ștefan, vor juca în filmul „Liceenii”. Artistul, la fel, de altfel, ca și Andreea Marin, mama Violetei, a negat implicarea celor doi copii ai săi în noul proiect cinematografic. Desigur, Radu, fiind actor, ar putea fi cooptat în distribuție dacă se va face filmul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate pentru fanii uneia dintre cele mai iubite serii cinematografice pentru adolescenți, Ștefan Bănică a negat recent vestea care a entuziasmat mediul online – și anume că Violeta și Radu Ștefan vor juca în producția „Liceenii”, despre care s-a anunțat că va apărea pe marele ecran în curând. Mai mult, actorul a spus că, în momentul de față, nu există nimic concret despre acest proiect.

Ștefan Bănică, după ce s-a anunțat că fiica și fiul lui vor juca în "Liceenii": "M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor"Ștefan Bănică, după ce s-a anunțat că fiica și fiul lui vor juca în "Liceenii": "M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor"

Cum a reacționat Ștefan Bănică după ce s-a anunțat că Violeta și Radu Ștefan vor juca în „Liceenii”

În anii 1980, povestea de dragoste dintre liceenii Dana (Oana Sârbu) și Mihai (Ștefan Bănică), dar și sărutul lor – o raritate în vremurile acelea – au aprins imaginația a mii de adolescenți și au umplut sălile de cinema, făcând din „Liceenii” un succes de box-office. Recent, Irina Margareta Nistor a anunțat reluarea proiectului, cu o distribuție de excepție. Iar printre protagoniști, conform criticului de film, ar fi urmat să se numere și cei doi copii ai lui Ștefan Bănică. Actorul a reacționat la scurt timp după ce vestea a luat cu asalt online-ul.

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Șerban, premiantul clasei din filmul Liceenii. Ce face și cum arată acum actorul Tudor Petruț, după 30 de ani petrecuți în America

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu frații vitregi: „Semănăm în ceea ce privește…'

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii: „Le-am explicat că banii nu cresc în copaci’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…/ EXCLUSIV

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei „Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa.

O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe„, a scris Ștefan Bănică pe contul de socializare.

Și Andreea Marin a negat că fiica ei va juca în „Liceenii”

Știrea că doi dintre copiii lui Ștefan Bănică vor juca în „Liceenii” i-a bucurat pe fanii iconicului film. Iar asta cu atât mai mult cu cât tatăl lor a devenit idolul a generații întregi după ce a fost protagonist, alături de Oana Sârbu, în această producție. Andreea Marin a fost prima care a negat această informație și, mai mult, a explicat și care este motivul pentru care Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, nu va juca în „Liceenii'.

Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum‘, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru FANATIK.

Irina Margareta Nistor a anunțat o nouă serie din „Liceenii”

La 36 de ani de când cel mai urmărit film de dragoste pentru adolescenți a apărut pe marele ecran, Irina Margareta Nistor a anunțat că va urma o nouă serie „Liceenii' și, mai mult, că Radu Ștefan și Ana Violeta vor păși pe urmele tatălui lor, făcând parte din distribuția noii producții. De asemenea, printre actori, a anunțat criticul de film, urmau să se numere și nepotul lui Nicolae Corjos, dar și băiatul lui Mihai Constantin, alias Ionică în film.

„Dau o veste bună. Se va face o serie nouă din «Liceenii». Cu băiatul lui Mihai Constantin, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică și, sper, cu nepotul lui Corjos, care este muzician și care este un băiat foarte frumos, a dezvăluit citicul de film Iina Margaeta Nistor, la Radio România București FM.

Încă nu știu să spun cine va fi regizorul. Nepotul lui Corjos va juca și el în film, sper. Producătoare este Anca Truță, care face filme independente și importante și va fi o referire la Ion Caramitru, a adăugat Irina Nistor, care a mai dezvăluit și că scenariul este făcut și că producția va începe în toamna aceasta.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter