Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți”, de ieri: „Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat”

Publicat pe

Ștefan Stan a fost profund impresionat de ediția „Las Fierbinți' difuzată aseară pe PRO TV. Celebrul cântăreț a izbucnit în lacrimi după ce a vizionat pelicula, episodul prezentându-le telespectatorilor o lecție importantă de viață. La fel ca în cazul personajelor, și familia artistului a făcut sacrificii uriașe pentru ca el să-și poată continua studiile. Mama lui a fost nevoită să-și vândă chiar și lanțul de la gât pentru ca vedeta să meargă la liceu așa cum trebuie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ștefan Stan a urmărit cu lacrimi în ochi ediția „Las Fierbinți' difuzată ieri pe PRO TV. Nu, nu au fost lacrimi de bucurie, dacă la asta vă așteptați, ci de tristețe. Odată cu vizionarea episodului, cântărețul și-a amintit de toate sacrificiile pe care le-au făcut părinții lui pentru ca el să poată să meargă la liceu. Din cauza lipsei de bani, mama lui și-a vândut până și lanțul de aur de la gât să-i cumpere haine.

Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți', de ieri: „Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat'Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți', de ieri: „Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat'

Episodul 9 din sezonul 20 „Las Fierbinți' i-a emoționat până la lacrimi pe fanii serialului. În cadrul ediției de aseară, personajul Firicel și-a înscenat moartea, iar soția lui fictivă a „complotat' dintr-un motiv nobil. Având nevoie de bani pentru fiul lor admis la facultate, cei doi s-au gândit că găsindu-i un alt „tutore', viața lui va fi mult mai ușoară.

Citește și: Ștefan Stan și-a botezat fetița.Primele imagini de la eveniment

Citește și: Ștefan Stan și soția sa au avut COVID-19:”A luat virusul din spital!”

Citește și: Iulia Vântur se întoarce în India. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan:”Nu-mi doresc să…”

Citește și: De ce s-au certat Gina Pistol și Smiley, prima dată:„Eu când mă supăr rău de tot, pot să dispar din viața ta'

Ștefan Stan, în lacrimi după ediția „Las Fierbinți', de ieri

Printre telespectatorii „Las Fierbinți' s-a numărat și Ștefan Stan. A recunoscut că a plâns cu lacrimi amare, întristându-se de cazul prezentat în comedia de succes de pe PRO TV.

„Las Fierbinți, comedia care m-a făcut să plâng… Astăzi m-am trezit cu o stare… nu foarte bună. Am zis să mă uit la un serial de comedie să mă ajute să-mi schimb starea asta idioată. Și am urmărit Episodul 9 din sezonul 20… și am plâns', a scris Ștefan Stan pe Facebook.

„Mama și-a vândut lanțul de aur să-mi cumpere de îmbrăcat'

Ștefan Stan nu și-a putut stăpâni lacrimile, deoarece, spune el, „a regăsit cu tristețe ce se trăiește în țară'. Artistul a scos la iveală un detaliu sfâșietor din copilăria lui. A povestit cum, din cauza neajunsurilor, mama lui și-a vândut lanțul de aur pentru bani. Astfel, ea i-a putut cumpăra haine și rechizite pentru prima zi de liceu.

„M-a facut să plâng pentru că am regăsit cu tristețe ceea ce se trăiește în țara asta. Mi-am adus aminte de momentul în care mama și-a vândut lanțul de aur de la gât… pe care îl avea de când era adolescentă, să-mi cumpere de îmbracat și rechizite pentru prima zi de liceu. Am retrăit toate sacrificiile pe care le-a făcut ca părinte pentru mine', se arată în continuarea mesajului.

Cântărețul a povestit că esența episodului de aseară „Las Fierbinți' i-a rupt sufletul în două. I-a felicitat pe actori pentru modul în care și-au interpretat rolurile și susține că își dorește ca și-n viața reală să se schimbe lucrurile în România.

„Esența acestui episod mi-a rupt sufletul efectiv, l-a târat prin țărâna aia din Fierbinți. M-a teleportat acolo lângă acei minunați actori care au interpretat realitatea cum nu se poate mai bine. Asta este viața în România și mi-aș dori să se schimbe.

Mi-aș dori același final fericit și în viața reală, în care toți suntem uniți și ne sprijinim unii pe alții, dar nu mă pot amăgi… P.S. Mă aștept sa fie un Dorel' sau un Geani' care nu va înțelege…', a conchis el.

Reacția lui Marcel Pavel

În urma mesajului postat de Ștefan Stan, sute de comentarii au curs pe rețelele de socializare. Nici vedetele nu au ezitat să-i răspundă, printre care și Marcel Pavel. S-a arătat de acord cu el, povestind că și familia lui a făcut sacrificii enorme, confrutându-se cu sărăcia.

„Perfect de acord cu tine, Ștefan Stan, în copilărie și eu, dar și întreaga mea familie am trecut prin momente greu de imaginat ale sărăciei! Mulți dintre concetățenii noștri văd doar partea comică a acestui serial, nu înțeleg esența și mesajele subtile ale acțiunilor actorilor!

Iar când vine vorba de o schimbare în bine a societății românești așteptăm cu mâinile în sân să vină alții să ne-o schimbe deoarece noi avem „treabă” cu nepăsarea, dezbinarea, răutatea, bârfa, critica și indolența!', a scris Marcel Pavel pe rețeaua socială.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter