Stephan Pelger a organizat un bal mascat cu vedete chiar de ziua lui

Publicat pe

Designerul Stephan Pelger a ales să își sărbătorească ziua de naștere într-un mod atipic, organizând un bal mascat în scop caritabil, la care au luat parte o serie de prieteni celebri.  Aceștia s-au întrecut în a alege cele mai interesante și strălucitoare outfituri, adecvate unui astfel de eveniment.

 

Invitația designerului suna astfel: 'De ziua mea voi face ce știu cel mai bine: voi selecta și premia cele mai interesante trei costume. Și, ca să nu vă preocupați de cadou, vă spun că cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este însăși prezența dumneavoastră.'

 

Una dintre cele mai inspirate vedete în alegerea costumului a fost Laura Cosoi, care a purtat o ținută strălucitoare marca Stephan Pelger și o mască ce amintea de filmul 'Eyes Wide Shut', așa cum însăși vedeta a specificat pe pagina sa de Instagram.

 

Ileana Badiu a ales o coafură și o rochie elaborate, ținuta find semnată tot de Stephan Pelger. Totuși, în mod atipic pentru femeia de afaceri cu cele mai invidiate picioare, aceasta a ales cu ocazia balului o rochie lungă.

 

Legat de propriul său costum, Stephan Pelger, de nerecunoscut cu lookul realizat de hair stilistul Cami Negrea, a comentat amuzat pe social media: ' Emoții mari la speech…Chiar dacă arăt ca un cântăreț, nu am cântat, altfel era sala goală rapid.' Designerul a fost însoțit la petrecere chiar de mama sa.

 

Suma strânsă în urma balului mascat urmează a fi donată, prin intermediul Salvați Copiii, în educația unui copil abandonat, care va avea șansa de a alege ce este mai bine pentru el.

 

Oana Popoiag

 

Stephan Pelger a organizat un bal mascat cu vedete chiar de ziua luiStephan Pelger a organizat un bal mascat cu vedete chiar de ziua lui
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter