Ştiai că s-au iubit? UITE 10 cupluri din trecut!

Publicat pe

În urmă cu câţiva ani formau un cuplu, iar astăzi puţini sunt cei care îşi mai amintesc că aceste vedete au avut o relaţie,s-au iubit, sprijinit şi au au apărut împreună la diverse gale. Între timp, s-au căsătorit cu altcineva, au sau aşteaptă copii, au câştigat Oscarul, iar, unii, din păcate, au părăsit această lume. Iată 10 cupluri din trecut:

 

Ashton Kutcher şi Brittany Murphy

 

S-au întâlnit pentru scurt timp în 2003 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei: Just Married'. În 2009, Brittany a fost descoperită moartă, actriţă încetând din viaţă în urma unui infarct, iar Ashton a publicat pe Twitter un mesaj emoţionant: „Ne vedem pe lumea cealalta, copile… Astazi, lumea a pierdut putin din stralucirea soarelui. Sincere condoleante pentru familia lui Brittany, pentru sotul ei si pentru Sharon, mama ei, care este o femeie nemaipomenita'. Astăzi, Ashton se iubeşte cu Mila Kunis care îi va dărui în curând primul lui copil.

 

Jared Leto şi Cameron Diaz

 

Au fost împreună 3 ani, din 2000 până în 2003 când s-au despărţit în mod neaşteptat. La scurt timp, Cameron s-a cuplat cu Justin Timberlake. Astăzi, Jared este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la Hollywood, reuşind să facă o carieră strălucită atât în muzică, cât şi în actorie. Anul 2014 i-a adus Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar, pentru prestaţia din Dallas Buyers Club'. Cameron se află acum în braţele lui Benjamin Madden în compania căruia şi-a petrecut vacanţa de vară în Franţa. Cât despre Jared, acesta este destul de discret în privinţa vieţii sale personale.

 

Ryan Gosling şi Sandra Bullock

 

În 2002 au apărut extrem de îndrăgostiţi la Cannes, la cea de-a 55-a ediţie a celebrului festival de film pentru a promova filmul Murder by Numbers'. Se întâlniseră pe platourile de filmare ale acestei pelicule şi se îndrăgostiseră, deşi între ei era o diferenţă de 16 ani. Povestea lor de dragoste s-a sfârşit însă după aproximativ 1 an. Astăzi, Sandra Bullock este o femeie divorţată şi mama unui băieţel adoptat, iar Ryan formează alături de Eva Mendes unul dintre cele mai hot cupluri de la Hollywood. Cei doi vor deveni în curând părinţi.

 

Edward Norton şi Salma Hayek

 

Timp de 4 ani, Edward Norton şi Salma Hayek au format un cuplu, cei doi despărţindu-se însă în 2003. Salma este în prezent căsătorită cu Francois-Henri Pinault, împreună cu care are o fetiţă, pe nume Valentina Paloma.

 

 Ryan Reynolds şi Alanis Morissette

 

S-au întâlnit în 2002, pentru ca 2 ani mai târziu să se logodească. Nu au ajuns însă la altar, pentru că în 2007 se despărţeau. La scurt timp după această despărţire, Ryan devenea iubitul lui Scarlett Johansson, în timp ce Alanis îşi găsea alinarea în muzică. În 2008, ea lansa albumul Flavors of Entanglement'.

 

Orlando Bloom şi Kate Bosworth

 

Au fost extrem de îndrăgostiţi unul de altul şi au format un cuplu timp de 4 ani. Astăzi, Orlando este din nou liber, după despărţirea de top modelul australian Miranda Kerr, împreună cu care are un băieţel, iar Kate s-a căsătorit cu regizorul Michael Polish.

 

Scarlett Johansson şi Josh Hartnett

 

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The Black Dahlia' şi au format un cuplu timp de aproximativ 1 an. Astăzi, Scarlett este logodită cu francezul Romain Dauriac şi în curând va aduce pe lume primul copil al cuplului.

 

Britney Spears şi Colin Farrell

 

Au format o pereche explozivă în 2003, însă nu a fost decât un coup de foudre, relaţia lor încheiindu-se rapid, în acelaşi an.

 

Naomi Watts şi Heath Ledger

 

Australienii Naomi Watts şi Heath Ledger au fost împreună 2 ani, povestea lor de iubire sfârşindu-se în 2004. Heath a murit în 2008 di cauza unei supradoze, iar 3 ani mai târziu, Naomi vorbea despre relaţia lor. A fost o fiinţă specială pentru mine şi a avut un impact puternic în viaţa mea', mărturisea actriţa care astăzi este căsătorită cu Liev Schreiber, împreună cu care are doi băieţi.

 

Kirsten Dunst şi Jake Gyllenhaal

 

Au format un cuplu între 2002 şi 2004, însă nu au reuşit să întreţină vie pasiunea de la început şi s-au despărţit. Kirsten marturisea în 2012 că i-ar face plăcere să îl mai vadă pe Jake, însă cei doi nu au rămas în relaţii foarte bune.

 

Foto: Northfoto

 

Ştiai că s-au iubit? UITE 10 cupluri din trecut!Ştiai că s-au iubit? UITE 10 cupluri din trecut!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter