Stil de vedetă: Kate Moss

Publicat pe

Kate Moss  este un adevărat reper în modă, iar stilul ei vestimentar relaxat a fost apreciat încă de la debut. Chair și acum, după două decenii, muza preferată a designerilor este o continuă sursă de inspirație.

Deși nu a respectat niciodată regulile modei, lejeritatea cu care combină piesele vestimentare a poziționat-o pe Kate Moss în topul celor mai bine îmbrăcate femei din lume. Modelul în vârstă de 43 de ani asortează totul după bunul plac, jongleaza cu culorile, materiale și nu ține niciodată cont de tendințe. Una dintre piesele semnătură ale ei este haina de blană. Are foarte multe în garderobă și le poartă în cele mai variate combinații, peste rochii de seară sau în outfit-urile de inspirație punk-rock. Se pare că a dezvoltat o mare slăbiciune și pentru animal print, fiind surprinsă ani la rând purtând aceeași haină leopard. Urmărește galeria foto  și inspiră-te și tu din stilul ei vestimentar.

Adina Vîlcea

Foto: Hepta, Northfoto

Citește și:

Kate Moss iubește un conte cu 13 ani mai tânăr

Kate Moss, afacere de 2,4 milioane de lire sterline din modă 

Kate Moss a plecat pe trei cărări dintr-un club

Stil de vedetă: Kate MossStil de vedetă: Kate Moss
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter