10 lucruri haioase despre vedetele de la Hollywood

Publicat pe

Ştiai că Elvis Presley a fost de fapt blond şi îşi vopsea părul încă din liceu? Descoperă şi alte lucruri haioase, pe care sigur nu le ştiai, despre vedetele de la Hollywood.

 

vedete_harrison_ford_1253d9fed3

 

 

Foto: Northfoto

1. Toată lumea îl ştie pe Elvis Presley cu părul negru ca pana corbului. De fapt, cunoscutul artist era blond, dar a început să-şi vopsească părul încă din adolescenţă. Şi pentru că era brunet când a devenit cunoscut, a continuat să folosească vopaseaua de păr toată viaţa.

2. Harrison Ford şi-a început „cariera” ca tâmplar, în casa regizorului George Lucas, care l-a plăcut şi l-a angajat ca figurant în filmele sale. În 1975, Lucas l-a plătit pe Harrison Ford ca să ajute la audiţiile pentru film din seria „Star Wars”. Ford trebuia să le ajute pe actriţele venite la audiţii, citind rreplicile masculine. Regizorul a fost atât de impresionat de talentul lui încât i-a oferit rolul lui Han Solo.

 

Citeste in continuare pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter