1000 de papusi Nadia vandute pana acum

Publicat pe

papusa NadiaLa o luna de la momentul lansarii, 6 decembrie 2009, papusa Nadia Comaneci a fost vanduta in aproximativ 1000 de exemplare, o parte din fondurile incasate urmand sa fie folosite pentru sprijinirea gimnasticii romanesti.

Papusa a fost lansata de Fundatia Nadia Comaneci, in cadrul programului „10 pentru gimnastica', care isi propune sustinerea tinerelor sportive, care se antreneaza in scolile de gimnastica din Romania.

Incepand din luna februarie, papusa Nadia va putea fi achizitionata si din retelele Cora, Auchan, Compania de librarii, pe langa magazinele Diverta, de unde a putut fi cumparata inca din ziua lansarii. De asemenea, papusa poate fi comandata si online, pe site-ul www.hometech.bizoo.ro.

Pretul cel mai mare platit pentru o papusa Nadia a fost de 200 dolari si a fost rezultatul unei licitatii online pentru o papusa cu autograful gimnastei, pe care a castigat-o o admiratoare a acesteia din Malaysia.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter