15 milioane de dolari pentru primele poze cu gemenii cuplului Brangelina

Publicat pe

Brad Pitt, Angelina JolieChiar daca copiii lui Brad Pitt si ai Angelinei Jolie nu s-au nascut inca, licitatia pentru castigarea excusivitatii asupra primelor poze a inceput deja. Ultimul pret avansat: 15 milioane de dolari.

15 milioane de dolari sau aproape 10 milioane de euro, aceasta este suma astronomica pe care revistele People sau Ok! par a fi gata sa o plateasca pentru a publica primele poze cu gemenii cuplului Brangelina.

Celelalte reviste au iesit din cursa, lasand drumul liber liderilor pietei americane pe segmentul dedicat celebritatilor.

In 2006, People platea 3,1 milioane de euro pentru a obtine toate drepturile asupra fotografiilor cu Shiloh, Angelina si Brad.

Aceeasi revista le-a dat 1 milion de dolari lui Nicole Richie si Joel Madden pentru a realiza o coperta alaturi de fiica lor, Harlow. 2 milioane de dolari a primit Christina Aguilera pentru a aparea alaturi de fiul sau Max, in timp ce pentru gemenii Max si Emma ai lui Jennifer Lopez si Marc Anthony, People ar fi platit intre 4 si 6 milioane de dolari.

Partea buna in aceasta poveste cu multe zerouri este ca banii pe care ii vor primi Brad si Angelina vor fi destinati unor opere caritabile, asa cum au procedat si in urma cu 2 ani, la nasterea lui Shiloh.

Foto: www.bradpittweb.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter